Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPad’de PS4 Denetleyicisi Kullanma

Sony firmasının kendi yapımı

Sony firmasının kendi yapımı olan PlayStation oyun konsolu için üretmiş olduğu yön kontrol sistemi olan Dualshock ufuk çizgisine göre eğim açılarını tanımlama bu sayede tuşlara basmadan elektronik ortamda yönlendirme yapabilen bir oyun koludur.

Oyun kolları zamanla bir hayli talep görmüştür ve üreticiler sürekli kollarını yenileyip geliştirmişlerdir. İnsanlar bu oyun kollarını her cihaza bağlamak isteyip daha keyifli vakit geçirmek istiyor. Şimdilerde ise en çok istenen şey iPad’de PS4 denetleyicisini kullanma. Bunu nasıl yaparız?

-DualShock 4’ünüzün şarjlı olduğundan emin olun ardından ipad’inizin ayarlar menüsüne gidin ve bluetooth’u seçin.
-Cihazınızın arkasındaki LED yanıp sönmeye başlayana kadar playstation düğmesine ve paylaş düğmesine basılı tutun.
-Kumandanız mevcut cihazlar bölümünde görünecek ve eşleştirebileceksiniz.

Bu denetleyiciyi cihazınızda temel donanım olarak kullanamazsınız ancak denetleyicileri destekleyen bir oyuna atladığınızda kullanabilme şansınız olacak. Eğer denetleyiciniz birden fazla cihazla eşleştirmek istiyorsanız birkaç teknik sıkıntıyı halletmeniz gerekecektir. Bunu yaşamamak için öncelikle denetleyicinizin bluetooth ile bağlı olduğundan emin olun. Aynı zamanda konsolunda kapalı olduğundan emin olun. Son olarak denetleyicinizi sıfırlamayı deneyin. Bunları yaptıktan sonra eşleştirmeyi tekrar deneyin.