Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 11 Sorunları

https://mobil13.com.tr/author/hafize
2019’un sonuna doğru ilerledikçe

2019’un sonuna doğru ilerledikçe iPhone 11 iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile ilgili şikayetleri duymaya ve görmeye devam ediyoruz .

Eylül ayında Apple 2019 iPhone modellerini onayladı ve piyasaya sürdü. İPhone 11 iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max ve iPhone XR modellerini şirketin amiral gemisi modelleri olarak değiştirdi ve bunu gemideki büyük zaman yükseltmeleriyle yaptılar .

Yayınlanma tarihinden uzağa taşındıkça şu anda Apple’ın amiral gemisi modellerine sahip olanlardan çok fazla geri bildirim alıyoruz.

Geri bildirimlerin çoğu iyidir. Bunlar olağanüstü kameralara sahip güçlü cihazlardır ve 2019’un sonlarında yeni bir akıllı telefon için piyasadaysanız bir göz atmaya değer.

Sağlam aygıtlar ancak mükemmel değiller. Yeni iPhone’ları aşan donanım ve yazılım sorunlarının bir listesini de alıyoruz.

Yaygın herhangi bir “kapı” sorununu henüz duymadık ancak çeşitli hatalar performans sorunları ve tasarımla ilgili sorunlar hakkında duyduk. Özellikle tatil sezonunda sonbaharda daha fazla insan bu cihazları kullandıkça iPhone 11 sorunlarının listesinin büyümesini bekliyoruz.

Bunu akılda tutarak şu anda iPhone 11 iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max sorunları hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyleri ele almak istiyoruz.

Bu rehber sizi bu sorunların mevcut durumu sorunlara yönelik olası düzeltmeler sorunlarla ilgili geri bildirim alabileceğiniz yerler ve cihazlar için sırada ne olduğunu anlatacağız.

iPhone 11 Sorunları

Duyduğumuz ilk iPhone 11 sorunlarından bazıları etkinleştirme sorunları. Bunlar ilk birkaç hafta boyunca yaygındır bu nedenle bazı kullanıcıların bu konuda bir sorunu olduğunu görmek şaşırtıcı olmamıştır.

Yeni iPhone 11’inizi aktif hale getirme konusunda sorun yaşıyorsanız Apple’ın Sistem Durumu sayfasını kontrol edin . Yeşil görünmüyorsa yeşil olana kadar bekleyip telefonu yeniden etkinleştirmeyi deneyin.

Yeşilse ve hala çalışmıyorsa iPhone’unuza takılı bir SIM kart olduğundan emin olun. “Sim Yok” veya “Geçersiz SIM” hatası alıyorsanız yardım için bu kılavuza başvurmak istersiniz .

Bazı iPhone 11 kullanıcıları iCloud Restore sorunları hakkında şikayet ediyorlar. Bu yeni iPhone’larla ilgili başka bir yaygın sorundur.

 

Ayrıca Face ID sorunlarını birinci ve üçüncü taraf uygulamalarıyla ilgili sorunları RAM yönetimi sorunlarını Exchange sorunlarını iCloud sorunlarını görsel sesli posta sorunlarını Bluetooth sorunlarını Wi-Fi sorunlarını ve ses sorunlarını duyuyoruz.

Bazı iPhone 11 kullanıcıları da çizikli ekranlardan şikayet ediyorlar ve bu şikayetlerle ilgili daha fazla bilgiyi raporumuzda okuyabilirsiniz .

Geri Bildirim Nerede

Bir iPhone 11 iPhone 11 Pro veya iPhone Pro Max satın almayı düşünüyorsanız veya zaten bir tane kullanıyorsanız erken evlat edinenlerin geri bildirimlerini izlemek isteyeceksiniz. Bu geri bildirim donanım ve yazılımla ilgili olası sorunlar konusunda sizi uyaracaktır.

Biz göz kulak tavsiye YouTube Apple’ın tartışma forumları Twitter gibi sosyal medya siteleri ve MacRumors forumları amiral gemisi telefonları hakkında sürekli geri bildirim için.

Ayrıca iPhone 11’in iOS 13.2.3 güncellemesiyle ilgili izlenimlerimizi yayınladık . İhtiyacınız olursa ek geri bildirim için toparlamamızı inceleyin.

İPhone 11 Sorunları Nasıl Düzeltilir?

Yeni iPhone’unuzda bir sorunla karşılaşırsanız panik yapmanıza gerek yoktur. Yardım almak için bir Apple Mağazasına veya yerel taşıyıcı mağazasına almaktan kaçınmanız için iyi bir şans var.

İlk olarak en yaygın iOS 13 sorunları için düzeltmeler listemize bir göz atın . Kırık Bluetooth ve bozuk Wi-Fi gibi genel sorunlar için sizi düzeltmelere götürecek.

Anormal boşalma fark ederseniz performansı artırmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları ve pil ömrünü artırmanıza yardımcı olabilecek bir kılavuz da yayınladık .

Sorununuz için kılavuzlarımızda bir düzeltme bulamazsanız Apple’ın tartışma forumlarını sorunlarınız için olası düzeltmeler için kontrol etmek istersiniz .

Orada bir şey bulamazsanız Apple ile temasa geçmenin zamanı geldi ve bunu şirketin Twitter’daki destek hesabı aracılığıyla yapabilirsiniz . Ayrıca şirketin web sitesi aracılığıyla Apple Destek ile de iletişime geçebilirsiniz .

Sorununuzu şahsen açıklamayı tercih ediyorsanız yeni telefonunuzu yerel Apple Store’unuza götürmeli ve sorununuzu teşhis edip edemediklerini görmelisiniz. Bölgenizde bir Apple Mağazanız varsa bir Genius Bar randevusu almak istersiniz .

İPhone’unuz şu anda garanti altında olduğundan sorun yeterince ciddiyse size bir alternatif sunabilirler.

İPhone 11 Nasıl Düşürülür?

İPhone 11 iPhone 11 Pro veya iPhone 11 Pro Max’ınızdaki yazılım sorunlarını fark ediyorsanız eski bir iOS 13 sürümüne geçebileceğinizi unutmayın.

Apple şu anda iOS 13.2.2’ye imza atıyor bu da performans sorunlarıyla uğraşan iPhone 11 kullanıcılarının ve iOS 13.2.3’teki hataların performansı artırmak için geri çekilebileceği anlamına geliyor.

Düşürme işlemine aşina değilseniz rehberimiz bilmeniz gereken her şey boyunca size rehberlik edecektir.