Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 11’in Ekranını Değiştirenlere Üzücü Haber!

Apple tarafından belirli dönemlerde

Apple tarafından belirli dönemlerde cihazlarla alakalı olan üçüncü parti servislere karşı ses çıkarmadı. Fakat son teknoloji cihazlarında bu duruma müdahale etti. Orijinal parçalara değer veren Apple ekran konusunda da harekete geçti. Apple’ın orijinal parça konusunda dikkate aldığı ilk modeller iPhone 11 ve iPhone 11 Pro oldu. Eğer Apple’ın akıllı cihazlarını orijinal ya da üçüncü parti bir ürün ile değişimi gerçekleşirse kilit ekranında bir uyarı ortaya çıkıyor.

Ekranın orijinal olmasına karşı yapılan uyarı dört gün boyunca kilit ekranında kalıyor. 2016’dan beri kullanılan True Tone teknolojisi dışında iPhone’un işlevselliğinde bir etki yok. Kısacası orijinal olmayan bir ekran kullanıldığı sürece True Tone teknolojisinden faydalanamıyorsunuz. iPhone 11’in ekranını çıkarıp başka bir iPhone 11 ekranına taksanız bile uyarı alırsınız. Bu konuyla alakalı iFixit tarafından yapılan açıklamaya göre Apple ekranı iPhone ile eşleştiriyor.

Eğer siz de bu uyarıyı alıyorsanız yapmanız gereken Apple teknisyenleri tarafından değişim yapılması. Orjinal ekranın tekrar yerleştirilmesidir. Bu uyarı mesaj sistemi 13.1 güncellemesi ile iPhone 11 cihazlarına geldi. iPhone serisinin tüm modellerinde bu uyarı mesaj yer alacak ve üçüncü parti servisleri bu duruma yeni bir çözüm arayışında. Tabi bu çözüm için belirli bir zamana ihtiyaç olduğunu da belirtelim.

iPhone bu konuda ısrar ederken üçüncü parti uygulamaların da çalışmalar sürdürmesi bakalım hangi sonuçları getirecek. Ayrıca Apple diğer cihazlarına da böyle bir sistem getirip getirmeyeceği de merak konusu. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.