Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 12 Sorunlarında Bilmeniz Gerekenler!

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone 12 Apple şirketinin

iPhone 12 Apple şirketinin akıllı telefon sektöründe çıkartmış olduğu en son model telefon. Ancak son model olması kusursuz olacağı anlamına gelmiyor. iPhone 12 ve türlerini kullanan kullanıcılar birçok şikayetle karşımıza geliyor. Sorunları sıralayacak olursak;
-iPhone 12 Aktivasyon Sorunları
-iPhone 12 Ekranında Yeşil Ton veya Titreme Var
-iPhone 12 Hücresel Ağlardan Bağlantısını Kesiyor
-iPhone 12 5G Ağlarına Bağlanmıyor
-iPhone 12 5G Hızı Beklendiği Kadar Hızlı Değil

Genellikle cihaz aktivasyonlarının yanındaki yuvarlak yeşil olmasına rağmen işlem düzenli çalışmıyor ve kullanıcılar bu durumdan oldukça rahatsız. Ayrıca Face ID sorunları birinci ve üçüncü taraf uygulamalarla ilgili sorunlar Exchange sorunları iCloud sorunları görsel sesli posta sorunları SIM kart sorunları Bluetooth sorunları ekran sorunları tasarım sorunları şarj sorunları Wi-Fi hakkında da duyuyoruz cihazlar bekleme modundayken sorunlar ses sorunları ve aşırı pil tüketimi gibi birçok sorun mevcut.

Apple ise bu sorunların nasıl çözüleceğini araştırıyor kullanıcılarını mağdur etmek istemiyor. Sorunlarınızın çözümü için ise bölgenizdeki mağazaya gitmeniz Apple ile iletişime geçmeniz iyi olacaktır. Eğer yazılımdan şikayetçiyseniz bir önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz. Eğer güvenlik açısından yetersiz olduğunu düşündüğünüz bir sürüm mevcutsa iOS 14.0 kullanmayı öneriyoruz.