Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 15 Isınma Sorunu Şikayetleri Bitmiyor! iOS 17.0.3 Güncellemesi Yetersiz Kaldı

iPhone 15 ısınma sorunu şikayetleri ilk kullanıcılardan beri devam ediyor. Apple iOS 17.0.3 güncellemesi ile çözmeye çalışsa da olmadı.

iPhone 15 ısınma sorunu

Apple, iPhone 15 ısınma sorunu şikayetleri ile başını belaya soktu! Son modeli olan iPhone 15 serisi aşırı ısınma problemi yaratıyor. Kullanıcılar fazla ısınma konusunda oldukça tedirgin hareket ediyor.

İlk iPhone ısınma şikayetleri sonrası Apple iOS 17.0.3 güncellemesi ile çözüm olacağı düşünülüyordu. Ancak bu güncelleme de yetersiz kalınca kullanıcıların şikayetleri artarak devam etti.

iPhone 15 Isınma Sorunu Şikayetleri Sebebi Ne?

Şikayetler sonrası iPhone ısınma sorunu nedeni için donanımsal değil, yazılımsal olarak görüyordu. Bir kullanıcı tarafından yapılan test ile sorunun yazılımsal olmadığı görülüyor. iOS 17 bulunan birden fazla Apple modelini şarj eden kullanıcı özellikle iPhone 15 serisinde sıcaklık problemi yaşadı.

iPhone 15 Sıcaklığı Cilt Yakıyor!

Kullanıcıların sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım iPhone 15 ısınma sorunu şikayetleri için çok ciddi kanıtlar sunuyor. Telefonun kamera kısmının ısınmakla kalmayarak cilt yanıkları oluşturduğu görülüyor.