Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 15 Pro Max Özellikleri iPhone 14’e Benzeyecek!

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max özellikleri ortaya çıktı. Apple bu kez rekabette geride kalabilir! Yeni piyasaya çıkacak olan iPhone serisinin bir önceki nesille aynı olması hayal kırıklığı yarattı. İşte detaylar…

iPhone 15 Pro Max’in bir önceki serideki eşdeğer model ile benzer donanıma ve teknik özelliklere sahip olduğu öğrenildi. Bu gelişme teknoloji dünyasında bomba etkisi yarattı. Apple sözcüsü konu hakkında ne dedi? İşte iPhone 15 Pro Max özellikleri hakkında ilgi çeken gerçekler!

Yeni iPhone Modeli iPhone 14 Pro Max’in İkizi mi Olacak?

Yıl başı itibarıyla iPhone 15 serisi bu yıl içinde piyasaya çıkması beklenen en çok konuşulan teknoloji ürünlerinden biri oldu. iPhone 15 serisinin teknik özellikler ve tasarım açısından büyük bir değişim getirmesi bekleniyordu. Yeni iPhone serisinde; periskop kamera A17 Bionic işlemci USB Type-C bağlantı noktası ve daha fazlası gibi harika özellikler bekleniyor.

Bununla birlikte yeni çıkan bir haber bu çığır açan yeni özellikler yerine iPhone 15 Pro Max’in iPhone 14 ile aynı dahili bileşenlerden bazılarını alabileceğini ortaya çıkardı. Ki bu gelişme Apple meraklılarını hayal kırıklığına uğratabilir.

iPhone 15 Pro Max Özellikleri

Bu yıl tanıtılacak olan serinin Pro Max  modeli dahili özelliklerinin bir kısmını geçen yılki model ile paylaşabilir. Geçen yıl tanıtılan ana değişikliklerden biri Dynamic Island ve VRR’li ekrandı. Haber kaynağına göre bu yıl çıkış yapacak olan cihazın  bir önceki nesil olan iPhone 14 Pro Max ile aynı ekrana yani Samsung yapımı M12 paneline sahip olması bekleniyor.

iPhone 14 serisinin üst düzey modeli olan cihaz yeni bir 48MP Sony IMX803 sensörüyle kamera bölümünde ciddi bir yükseltme görmüştü. iPhone 15 Pro Max kamerası da aynı olabilir. Ve 8 GB LPDDR5 RAM ile gelebilir.

İki cihazın ayrıldığı tek nokta ise işlemci olabilir. iPhone 15 Pro Max’in 3nm A17 Bionic işlemciye sahip olması bekleniyor.