Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 16 için Hiç Görülmemiş Hızlı Şarj Desteği Geliyor

Apple, amiral gemisi iPhone 16’larda önemli bir yeniliğe imza atıyor. Daha önceki modellerde hiç görülmemiş olan hızlı şarj desteği geliyor. Detaylar, haberimizin devamında.

Apple, amiral gemisi iPhone

iPhone 16’ların çıkmasına sayılı günler kaldı. Uzmanlar, yeni modellerin sahip olacağı özellikler ile ilgili farklı tahminler yapıyor. Bu tahminlerin başında ise hızlı şarj desteği geliyor.

Sektörün önemli isimleri, Pro ve Pro Max modellerinde hızlı şarj özelliği olmasını bekliyor. Uyumlu güç adaptörleri ile bu modeller, normale göre iki kat hızlı şarj edilecek.

iPhone 15 serisindeki cihazlar, 30 dakikada %50 şarj oluyor. 16 serisinde bu sürenin 15 dakikaya kadar düşmesi bekleniyor.

Yapılan tahminin temelinde, Apple’ın Pro ve Pro Max modellerinde daha büyük pilleri kullanması yatıyor. Bunlar henüz doğrulanmamış iddialar olsa da birçok kişi bunlara inanıyor.

Uzmanlar, yakında tanıtılacak modellerin 40 Watt’lık hızlı şarjı destekleyeceğini ileri sürüyor. Bu iddianın doğru çıkması durumunda, yeni cihazlar çok daha kısa sürede şarj edilecek. Mevcut cihazlar, en fazla 27 Watt’lık şarj cihazlarını destekliyor.