Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 16 Pro 4 Yenilenmiş Kamera Özelliği ile Kullanıcılara Sunulacak!

iPhone 16 Pro 4 yenilenmiş kamera özelliğiyle dikkat çekiyor. Kamera kullanımı konusunda etkili sonuç yaratacak bu sonuçlar sizi de etkileyecek!

iPhone 16 Pro 4

iPhone 16 Pro ve serisi kullanıcılar tarafından beklenirken yeni bir bilgi sunuldu: iPhone 16 Pro 4 yenilenmiş kamera özelliği ile geliyor.

Eylül ayında tam tanıtılması beklenen bu cihazların ön bilgileri gelmeye devam ediyor. Buna göre dört farklı kamera özelliği şu şekilde olacak:

Ultra Geniş Kamerada İyileştirmeler: Yeni seride geniş kameraların 48 MP çözünürlük olacak. Bu son seride 12 MP ile kıyaslandığında çok ciddi bir iyileşme olarak ortaya çıkıyor. Her çekime uyum sağlayacak olan bu kamera özellikle düşük ışık olan alanlarda iş görecek.

Optik Yakınlaştırmada Geliştirme: Son seride 5x optik yakınlaştırma sunan iPhone yeni serisinde 25x yakınlaştırma yaptırmayı düşünüyor. Özellikle rakiplerine kıyasla geri kaldığı bu konuyu ilerletmesi bekleniyor.

Yansıma Önleyici: Parlak ortamlarda merceğin parlamasından dolayı yansımalar meydana geliyor. iPhone bu durumu ortadan kaldırmak adına yansıma önleyici bir kaplamayı kameraları ile buluşturacak.

Geliştirilmiş Ana Kamera: Sony’nin geliştirdiği yeni bir kamera sensörünün kullanılması bekleniyor. Bundan ötürü her anlamda fotoğraf-video çekimleri daha kaliteli ve eğlenceli hale getirilecek.

Kaynak: Haber Merkezi