Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone 17, Yeni iPad’lerden İlham mı Aldı? İşte Detaylar!

iPhone 16’nın tanıtımına kısa bir süre kala, gözler şimdiden iPhone 17 ile ilgili spekülasyonlara çevrildi. Detaylar haberimizde…

iPhone 16’nın tanıtımına kısa

Apple, geleneksel olarak Eylül ayında yeni modellerini tanıtırken, iPhone 17’nin daha ince ve hafif olacağı yönündeki iddialar teknoloji dünyasında şimdiden heyecan yaratmış durumda.

iPhone 12 Mini ile başlayan küçük boyutlarda büyük performans arayışı, beklenilen ilgiyi görmeyince yerini Plus serisine bıraktı. Fakat Plus serisi de istenilen başarıyı elde edemedi. Şimdiyse Apple, bu başarısızlıkları geride bırakmak için “benzersiz” olarak nitelendirilen yeni bir model üzerinde çalışıyor.

Bu yeni modelin iPhone 16 serisinde değil, iPhone 17 ile sahneye çıkacağı tahmin ediliyor. İnceliğiyle dikkat çekecek olan bu modele, şimdilik “Air” adı veriliyor. 2025 yılında piyasaya sürülmesi beklenen modelin, daha küçük bir Dinamik Ada’ya, alüminyum kasaya ve 6,6 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağı belirtiliyor.

iPhone 17 Air, baz model ile iPhone 17 Pro arasında bir köprü model olarak konumlandırılacak ve Plus serisinin yerini alacak. Apple’ın bu kez ince ve hafif tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedeflediği model, katlanabilir iPhone çağına geçişin habercisi olabilir.

Kaynak: Haber Merkezi