Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Hızlı Arama Tuşu Nasıl Aktifleştirilir?

iPhone akıllı telefonlar arasında

iPhone akıllı telefonlar arasında sık kullanılan bir cihazdır. Bu cihazın işletim sistemi olan İOS akıllı telefonlarda hızlı ekleme kısmını aktifleştirerek aramalarınızı hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Hızlı arama işlemi iOS işletimine sahip telefonunuzun rehberinde en sık arama yaptığınız kişileri favorilere hızlı şekilde arama gerçekleştirmek için uygulayabilirsiniz. Bu duruma yeni iPhone kullanıcılarına nasıl yapabileceğinizi sırasıyla anlatacağız.

Eğer sizde yeni iPhone kullanmaya başladıysanız ya da kullanıp da hızlı arama işlemini nasıl yapacağını bilmiyorsanız aşağıda yazan adımları telefon rehberinizde sık kullanılanlar için aktif hale getirebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra aramalarınızı daha hızlı gerçekleştirmeniz size daha da kolaylık sağlayacaktır. Lafı fazla uzatmadan konumuza geçelim.

iPhone Hızlı Aramaya Numara Eklemesi Yapma

Telefonda olan kayıtlı numaraları hızlı arayabilmek için rehberde isi ve ad-soyad olarak aramayla uğraşmadan hızlı arama menüsünü aktif duruma getirerek işinizi basitleştirebilirsiniz.

  • Hızlı aramaya eklemek istediğiniz kişiyi rehberinizden seçiniz.
  • Seçtiğiniz kişiye tıklamadığınız zaman en al kısımda bulunan hızlı aramaya ekle bölümüne basmanız yeterli olacaktır.
  • Hızlı aramaya eklemek sadece iPhone’lara özel ve arama menüsünde hızlı arama kısmına girerek favoriye eklemiş olduğunuz kişileri arama yaparken daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yukarı kısımda yazdığımız işlemleri gerçekleştirdiğiniz zaman hızlı arama işlemini tamamlamış olacaksınız. İşlem kısa ve herkesin kısa sürede halledeceği bir işlemdir. İOS’un hızlı arama özelliğinden bu şekilde faydalanabilirsiniz.