Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone Için En İyi Motosiklet Oyunları

https://mobil13.com.tr/author/manager
Pandemi nedeninden evde kaldığımız

Pandemi nedeninden evde kaldığımız bu dönemlerde canımız sıkılabilir ve oyun arayışına geçmek isteyebilirsiniz. Bu yazımız ise motosiklet oyunu severlerin dikkatini çekeceği bir yazı. iPhone cihaza sahipseniz ve güzel bir motosiklet oyunu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizlere oynayabileceğiniz en iyi motosiklet oyunları hakkında bilgi vereceğiz.

İlk olarak ‘SBK16’ oyunundan bahsedelim. SBK16 oyunu sizlere üst düzey Superbike yarışına katılma şansı sunar. Oyunda arcade tarzı yarışlar özel yarışlar temalı yarışlar ve atabileceğiniz etkileyici bir bisiklet listesini sizlere sunuyor. SBK16 oyununun grafikleri son teknoloji gragikler değildir fakat günümüze bakarsak hala iyi oyun diyebileceğiniz oyunlardan biridir.


İkinci olarak ‘Bisikler Yarışı: Free Style ‘ oyunundan bahsedelim. Bu motosiklet yarış oyunu sayesinde kullanıcı deneyimini arttırıyor. Oyunda yer alan çemberler sayesinde döngüler ve diğer etkileyici yaratıcı pistlerde engelleri aşmanızı sağlar. Ayrıca oyunun hem ücretli hem de ücretsiz sürümleri bulunmaktadır.

Başka bir oyun ise ‘Deneme Xtreme 4‘ oyunudur. Deneme Xtreme 4 oyunu iPhone cihazınızda oynayabileceğiniz en zor oyunlardan biridir. Zor olması oyuna olan bağımlılığınızı daha da fazla arttırıyor. Oyunda düellolara katılabilirsiniz ve isteğe göre tek oyunculu modda çeşitli seviyelere ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere iPhone cihazlar için oynayabileceğiniz motosiklet oyunları konusunda bilgi verdik. Yukarıda yer alan üç oyundan birini indirerek motosiklet oyununun keyfini çıkarabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.