Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Klavye Sözcüğünü Temizleme İşlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere iPhone

Bu yazımızda sizlere iPhone klavye sözcüğünü nasıl temizleyeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Akıllı telefonların Android ya da iOS işletim sistemli cihazların klavyede sık kullanılan kelimelerin iPhone klavyesinde yazı yazarken önerilen kelimeler karşınıza çıkar. Bu durum bazen iyi olabilir ve yazdığınız kelimelerin düzeltilmiş halini görebilirsiniz. Fakat bu durum bazen kötü olabilir.

Bu yapay zeka telefon klavyesinde mesaj yazarken kelime önerileri sizin sık kullandığınız kelimeleri gösterir. Bu yazımızda ise iPhone klavye sözcüğünü nasıl temizleyeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Sık kullanılan kelimeleri gösterdiği yeri temizlemek istiyorsanız aşağıda olan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Siz de iOS işletim sistemli iPhone cihaza sahipseniz ve klavye geçmişini temizlemek istiyorsanız ilk olarak yapmanız gereken Ayarlara girmek. Daha sonra Genel Sıfırla adımlarını takip edin. Ardından Klavye sözcüğünü sıfırla seçeneğine basın. Bu adımları takip ederek sıfırlama işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Bu işlemlerin ardından tüm sözcükler klavyenizden sıfırlanır ve ilk kullandığınız haline geri döner.