Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Safari Web Sitesi Engelleme İşlemi

Bu yazımızda sizlere iPhone

Bu yazımızda sizlere iPhone cihazınızda kullandığınız arama sitesi olan Safari web sitesini nasıl engelleyeceğiniz konusunda sizlere yardımcı olacağız. Apple’ın işletim sistemi iOS’u kullanıyorsanız ve Safari tarayıcısında istemediğiniz bir siteye girişi engellemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Safaride sitelerin açılmaması bazı kullanıcıların sık olarak yaşadığı sorunlardan biridir. Sitelerin sınırlama konusunu inceleyin ve engelleme var ise açmak istediğiniz sitelere yönlendirilemeyeceksiniz. Safari’de web sitesi engelleme işlemini gerçekleştirmek için ise ilk olarak Ayarlar kısmına girin. Daha sonra ekran süresi ardından içerik ve gizlilik sınırlama alanına geçin. Web içeriği kısmına tıkladıktan sonra karşınıza sınırsız erişim yetişkin web sitelerini sınırla yalnızca izin verilen web siteleri seçenekleri çıkacaktır. Bu seçeneklerden birini seçin.

Sınırlama işlemini gerçekleştirmek istediğiniz internet sayfasını seçin. Site engelleme işlemini anlattığımız adımlar sayesinde gerçekleştirmiş olursunuz. Bu işlem sadece Safari üzerinden yaptığınız engellemeler ile gerçekleşmektedir. Bu yazımızda sizlere iPhone Safari web sitesi engelleme konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.