Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Telefonlarda Video Çekerken Fotoğraf Nasıl Çekilir?

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
Akıllı telefon dünyasının kendisine

Akıllı telefon dünyasının kendisine has yapısıyla piyasada farklı bir yeri bulunan iPhone cihazlarıyla beraber birçok yenilik hayatımıza giriyor. Serinin çıktığı ilk günden bu yana kemik bir kullanıcı kitlesini oluşturup sonraki serilerde milyonlarca kişinin tercih ettiği bir alternatif olmayı başaran telefonlar sadece performans özellikleriyle değil tasarımıyla kamerasıyla da ilgi çekiyor. Lens kalitesinin getiriği imkanlarla videolar ve fotoğraflar yüksek piksellerle bizlere sunuluyor. Yine iPhone 5 ile hayatımıza giren video çekerken fotoğraf çekme özelliği iki işlemi bir arada yapmamızı sağlayan diğer kolaylık. Android işletim sistemini kullanan akıllı cihazların neredeyse birçoğun bulunmayna seçenek sayesinde fotoğraf çekmek için video kayıt işlemini durdurmanız veya kapatmanız gerekmiyor.

Apple kullanıcıları kapalı kutu olarak lanse edilen iOS işletim sisteminde az bir hareket kapasitesine sahip olsalar da halihazırda geliştiriciler onlar için gerekli tüm fonksiyonları dahili olarak telefonlarda barındırıyor. Böylece ne kadar müdahale şansı az olsa da yapılabilirlik sınırları oldukça geniş. Video çekerken fotoğraf nasıl çekilir sorusuna da yine daha üretim sürecinde karar verilirek kullanıcılar problemden kurtarılıyor.

iphone-video-cekerken-fotograf-cekmek

iPhone Video Çekerken Fotoğraf Çekmek

Bu işlemi gerçekleştirebilmek için yapmanız gerekenler oldukça basit. Video kaydını gerçekleştirirken kırmızı video alanının hemen yanındaki beyaz yuvarlak tuş ile kayıt devam ederken o anın fotoğrafını çekebiliyorsunuz. Kısa bir yolla böylece istediğinizi yapmış oluyorsunuz.

Diğer platformlarda bunu yapabilmek için 3. parti programlardan uygulamalardan yararlanabilirsiniz.