Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone ve iPad Şarj Sorunu ve Çözümü

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone’unuz ya da iPad’iniz

iPhone’unuz ya da iPad’iniz aniden şarj almamaya başladıysa onu yeniden başlatmaktan kabloyu değiştirmeye kadar uygulayabileceğiniz bazı adımlar bulunuyor. Eğer sizin de böyle bir sorununuz varsa yazımızı okumaya devam edin ve yazan çözümleri uygulamaya başlayın.

iPhone ve iPad Şarj Almama Sorunu Çözümü

Günümüzde iPhone ve iPad gibi akıllı cihazların hayatımızdaki önemi giderek artıyor. Ancak zaman zaman şarj almama sorunlarıyla karşılaşabiliriz. Bu yazıda bu sorunları nasıl çözebileceğinizi adım adım açıklıyoruz.

1- Cihazı Yeniden Başlatın

Bu gibi durumlarda uyguladığım ilk yöntem onu yeniden başlatmak oldu ve bu basit işlem sorunların tamamen çözülmesine yardımcı oldu.

2- Farklı Kablo ve Şarj Adaptörü Deneyin

Eğer yukarıdaki adım işinize yaramıyorsa farklı şarj adaptörü ve şarj kablosu kombinasyonlarını denemeniz gerekli. Bildiğiniz gibi Lightning kablolar genellikle çabuk yıpranır. Bu noktada aynı adaptöre başka bir kablo takın. Eğer cihazınız şarj oluyorsa sorun kablodadır. Bu işe yaramadıysa aynı kabloyu başka bir adaptöre takın. Eğer cihazınız şarj olmaya başladıysa sorun şarj adaptörünüzdedir.

3- Güç Kaynağını Kontrol Edin

Bunu söylemek biraz anlamsız gibi gözüküyor olabilir ama bir ihtimal kullandığınız priz artık çalışmıyor olabilir. Bu nedenle şarj adaptörünüzü başka prizlerde denemeyi ihmal etmeyin.

4- Teknik Servisten Destek Alın

Tüm bu adımları uyguladıktan sonra soruna dair bir çözüm yolu bulamadıysanız en yakın teknik servisten destek almanız gerekecek.

Bu basit çözüm önerileri ile iPhone veya iPad’inizin şarj sorunlarını hızlıca çözebilirsiniz.