Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone X’da Siri Nasıl Çağırılır?

Yapay zeka Siri tüm

Yapay zeka Siri tüm Apple cihazların hizmetindedir. Birçok iPhone kullanıcısına yardımcı olan yapay zeka Siri sayesinde arkadaşlarınızı anında arayabilirsiniz. Siri aynı zamanda sizin için hatırlatıcı etkinlikler ayarlar. Bunlar Siri’nin yapıldığı sadece birkaç şey Siri birçok özelliği kullanıcılara sunmaktadır. Bu yazımızda sizlere Siri ana ekran düğmesi olmadan nasıl çağrı yapılacağı konusunda bilgi vereceğiz.

Apple teknoloji devi olarak bu konuda kullanıcılara büyük bir kolaylık sağladı. Diğer iPhone serilerinde orta tuşa uzun süre basılı tutarak Siri’yi çağırabiliyorduk. iPhone X cihazlarında tuş olmadığı için bu durum zor bir hale dönüşebilir. Apple bu konuya da müdahale etti ve Siri’yi çağırmak oldukça basit. Daha fazla uzatmadan Siri’yi nasıl çağıracağınız konusunda bilgi verelim.

Yapay zeka Siri’yi iPhone X cihazınızın ayarlar bölümünden Hey Siri alanını etkinleştirebilirsiniz. Etkinleştirmek için Ayarlar uygulamasına girin. Daha sonra Siri ve Arama alanına tıklayın. Siri’yi dinleyin ve ardından tamamlayın. Daha sonra Hey Siri kelimelerini söyleyin ve ihtiyacınız olduğu anda Siri artık ortaya çıkacaktır. Orta tuşa gerek duymadan Hey Siri dediğiniz anda yapay zeka Siri sizinle beraber olacaktır.