Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone X’de Face ID Görseli Nasıl Değiştirilir?

Akıllı telefon pazarında son

Akıllı telefon pazarında son yılların en büyük sükse yaratan ürünlerinden birisi kuşkusuz iPhone X. Serinin üretilmeye başlanmasının 10. yılı olmasının dışında Apple firmasına yönelik eleştirilerin dozunun artması da belki böylesine cazibe yaratacak ürüne ihtiyaç yaratıyordu. Hal böyle olunca iPhone 8’i tanıtırken yanına bir de sonuna X’i ekledikleri modeli duyurdular. Kemik kitleyi sevindirecek ve ilk kez tırnak içerisinde kapalı kutu teknolojisine yöneleceklere yönelik değişik bir etkileme yoluna gidildi. iOS 11 işletim sisteminin de beta sürümü ile beraber isteneni vermesinin ardından amiral gemiler içinden zirveye aday olduğu aşikar. Elbette ilk satış fiyatlarına baktığımızda adeta el yaksa da satış sayıları hiç az değil. Kur farkını ve ülkemizdeki verileri vesaire kattığımız zaman çok önemli fiyatlara tekabül etse de statü göstergesi amacıyla alanlar mevcut. Gerçi günümüzde salt detaylarını beğenerek alanlar pek yok. Görüntüsü estetikliği duruşu standardın üzerinde ise zaten alıcılarını rahatlıkla bulabilen cihazlar piyasayı sallıyor. Apple’ın geliştirdiklerinden bahsettiğimizde de ikisinin harmanlandığını söylemek gerek. Tanıtımına başlanmadan önce bile rağbetin etkisini sosyal medyadan fark etmek mümkündü. Lansman sonrasında kullanıcıların testine tabi tutularak genel yorumlar alındı. Fiziksel bazda en büyük değişim home tuşunun gitmesi ve Touch ID yerine Face ID gelmesi idi. Yani direkt iPhone X’e Face ID görseli ile giriş sağlanıyordu. Peki Face ID görsel değişimi istediğiniz zaman ne yapmalısınız? Nasıl değiştirilir sorsunun cevabına saniyeler içerisinde halledebileceğiniz adımların ardından ulaşabileceksiniz.

Piyasada belirtilen niteliklerin ötesine geçmeye çalıştıklarını ifade etmeye çalışan yetkiler senelerdir sektöre getirdikleri yeni soluğun da altını çiziyor. Alışılagelmiş tek düze yapıların dışına çıkılarak özgün sistemler ve cihazlar üretilip aslında tekel de ortadan kaldırılmıştı. Temelde Androd ve iOS işletim sistemleri rekabetini sürdürürken aynı zamanda amiral gemiler de her alanda rekabet içindek. Birbirlerinden etkilendikleri hatta taklitlerinin yapıldığı yönünde onlarca iddia ortaya atılırken olaylar bazen yargıya da taşınabiliyor. Kısacası imajını korumak adına hangisi orjinal fikirlerle kullanıcıların karşısına çıkarsa o kazanan taraf olmaya yakın. iPhone serileri sayesinde dünyadaki milyonlarca insana hizmet vermeye başlayan ve uluslararası çapta şirkete dönüşen Apple çıtayı ileriye taşımayı hedefleyerek iPhone X’i tanıtmıştı. Onlarca detayı anında forumlarda tartışılmaya başlanırken bizler de belirli noktalarını incelemeye devam ediyoruz. Bu sefer de Touch ID yani parmak izi yerine getirilen Face ID görseli ile girişi yapma noktasına değinnmek istedik. Basit aşamalarla Face ID görsel değiştirilse de yapamayanlara yönelik adımları açıklamalı halde anlatıyoruz.

iPhone X Face ID Görseli Değiştirme

Çeşitli sebep ve isteklerle alınan iPhone X’in girişini yüz tarama yani Face ID görseli ile yaparken bir zaman sonra değiştirmek istediğinizde uygulamanız gereken adımlar hemen aşağıda.

Öncelikle Ayarlar’a girin. Ardından Face ID alter menüsüne ulaşın. Buradan Face ID görseli eklerken belirttiğiniz şifreyi girmeniz lazım. Girişi sağladıysanız sıfırlama yazısına tıklayın.

iphone-x-face-id-gorseli-degistirme

Sıfırladıysanız tekrardan görseli veya yüzü kaydedebilirsiniz demektir. iPhone X’i gereken mesafelerden yüzünüze tutarak farklı açılardan tarayın. Böylece iPhone X’teki Face ID görseli değiştirilecektir.