Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone’a Yeni E-Posta Hesabı Nasıl Eklenir?

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
İnternet barındırdığı özellikler dolayısıyla

İnternet barındırdığı özellikler dolayısıyla bizlere yeni bir iletişim yöntemi sundu. Önceden bildiklerimizin dışında hem daha hızı hem de daha ucuzluğu fazlası ile cezbedici. Halihazıda günümüz dünyasının birçok bölgesinde aktif biçimde kullanılırken saymakla bitirilemeyecek boyutta ihtiyaçları karşılıyor. Bilgisayarların geliştiricilerin elinden ilk çıkmaya başladığı dönemlerde çok eğlenceli ve ilgi çekici gibi görünmese de özellikle işletim sistemlerinin entegrasyonu sonrasında yepyeni bir pazarla karşı karşıya kaldık. Bilişimi de artık teknolojinin içerisine ekleyip yazılımlarla çalışan cihazlar hepimizin vazgeçilmezi haline getirdik. Bugün her türlü bütçeye uygun akıllı telefonları edinirken güncel teknolojinin de neredeyse tüm hizmetlerinden faydalanabiliyoruz. Böylelikle kullanıcı kitlesi günden güne artıyor ve pazarın değeri de içeriği de büyüyor. Beklentiler odağında kullanıcılar taleplerini istediklerini çeşitli mecralardan ifade etmekte. Donanım ve yazılım üreticileri de nihayetinde kişilere topluluklara hitap edebilecek ürünler üzerinden getiri sağlayabildiklerinden kullanıcı analizleriyle yola çıkıyor. Hız hususunda oldukça tutucu olan kullanıcılar sadece uygulamaları çalıştırma ve donmamanın ötesinde iletişim hızını da arıyor. Sadece çağrı gerçekleştirerek veya SMS yollayarak değil WhatsApp gibi anlık mesajlaşma servisleri veya mail yöntemiyle de gerek sohbet gerek zaruri yazışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Piyasaya sürülen cihazlar da çoğu zaman bunları dahili bünyelerinde çıkartarak pazarlama taktiği olarak kullanıyor ve satın alanları da başka yazılımlara ihtiyaç duymadan kendisine bağlıyor. iPhone e-posta servisi de bahsettiğimiz fonksiyonel özelliklerden birisi. Son dönemlerde iPhone için yeni e-posta hesabı nasıl eklenir sorularını artınca bizler de konu üzerine bir yazı hazırladık.

Muhtelif sağlayıcıların geçmiş yıllarda sağladığı e-posta hesaplarından metinsel ifadeler dışında kolay kolay yüksek kapasiteli görseller dosyalar paylaşılamıyordu. Zamanla gelişen ve endüstriye dönüşen sektörde işlemci ve RAM gibi donanımların yükselmesi sayesinde artık işlevsel biçimde e-posta bağlantısıyla mesajlaşmak mümkün. Halihazırda kurumsal şirketlerde ana iletişim de yine e-postalar üzerinden dönmekte. Hızı ve kullanışlığından öte yaşanan olaylarda eğer bir kanıt resmi bildiri gerektiğinde e-postaları yasal belge olarak da öne sürebiliyoruz. Bir süredir yargıda mailleri de artık kanıt niteliğinde yanımızda taşıyabiliyoruz. Kısacası kimilerinin bazen kimilerinin de devamlı biçimde aktif biçimde yazıştığı e-posta için gerekli altyapıyı ve hızı sunacak platformu da doğru seçmek lazım. Apple’ın geliştirdiği ürünler çoğumuzun ilk tercihiyken iPhone da elbette firmanın en önemli gözdesi. Temel uygulamaları arasında bulunan e-posta özelliğine yoğun biçimde yönelenlere özel yeni e-posta hesabı eklemeleri konusunda yardım ediyoruz.

iPhone’da Yeni E-Posta Hesabı Eklemek

Özgünlüğü ve farklılığı ilke edinmiş Apple geliştiricileri elbette marjinal tavır sergileseler de kullanıcılarının canını sıkmanın da peşinde değil. Dolayısıyla farklılığı basitlikle ve kullanışlıkla sentezleyerek güncel teknolojiyi önümüze seriyor. iPhone’a yeni bir e-posta hesabı ekleme işlemi de bahsettiğimiz gibi oldukça kolay.

Settings yani ayarlara giderek Accounts & Passwords’ü seçelim. Önceden eklediğiniz veya eklenmiş mailleri göreceksiniz. Yeni hesaba bağlantıyı sağlamak adına Add Account deyin.

iphone-e-posta-ekleme

Ardından mail servisinizi seçmeniz lazım. Hesabınız için istenen bilgileri girdikten sonra Save butonuyla e-posta hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.