Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone’da ekran zaman aşımı nasıl ayarlanır

Akıllı telefonlarda PC’nizdeki ekran

Akıllı telefonlarda PC’nizdeki ekran koruyucuyla aynı şekilde çalışan ekranı geçici olarak askıya alan veya cihaz kullanılmadığında siyah görünmesini sağlayan yerleşik bir ekran zaman aşımı süresi vardır.

Akıllı telefonlarda PC’nizdeki ekran koruyucuyla aynı şekilde çalışan ekranı geçici olarak askıya alan veya cihaz kullanılmadığında siyah görünmesini sağlayan dahili bir ekran zaman aşımı vardır. Bu harika bir fonksiyondur çünkü ekranın ahizenin pilini boşalmamasını sağlar.

iPhone Otomatik kilit özelliği başladıktan sonra ekran zaman aşımı yer dakika sürer. Otomatik kilitlemenin Apple’ın akıllı telefonunda devreye girmesi için varsayılan süre üç dakikadır.

Bununla birlikte bunun çok az hızlı olabileceğini ve hala ahizeyi kullanırken ekranınızın zaman aşımına uğradığını veya sadece çok uzun sürdüğünü ve ekranınızın aktif kaldığını ve gerektiğinde gücünüzü içtiğini görebilirsiniz.

Korkma varsayılanı size daha uygun olan zaman aşımı süresine göre değiştirmenin bir yolu vardır. Kendi benzersiz zaman aşımı sürenizi (örneğin 32 saniye) belirtemezken iPhone’un bir dakikadan hiç bir zamana kadar değişmediği artışlardan birini seçebilirsiniz.

Apple iPhone’da ekran zaman aşımı süresini nasıl ayarlayacağınız.

Birinci adım

Ana ekrandan Ayarlar‘ı seçin

İkinci adım

Genel‘i seçin ve ardından Otomatik kilitleme seçeneğine basın

Üçüncü adım

Görüntülenen zaman aşımı seçeneklerinden istediğiniz birini seçin. Seçildiğinde yanında bir onay işareti görünür. Şimdi Genel ayarlara dönmek için ekranın üst kısmındaki Genel etiketli düğmeye basın.

İşte hepsi bu kadar!