Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone’da Skype Sorununu Düzeltme İşlemi!

Skype uygulaması günümüzde sesli

Skype uygulaması günümüzde sesli ve görüntülü aramalar için kullanılan popüler uygulamalardan birisidir. Fazla kullanıcı sayısına sahip olan bu uygulama ile ilgili son zamanlar da bazı problemler yaşanmaktadır. Yaşanan bu problemlere baktığımız zaman en çok şikayet gelen konunun İphone cihazlarda Skype uygulamasının çalışmaması olarak görüyoruz. Henüz bu sorunun ana kaynak nedeni bilinmemektedir. Ancak bu sorunu çözmenin bazı yolları mevcuttur. Şimdi sizlere bu yollardan kısaca bahsedelim.

  • İlk olarak İphone cihazınızda Skype uygulaması çalışmadığı zaman internet bağlantınızı kontrol ederek başlayabilirsiniz düzeltme işlemine. Bazen internete bağlı olduğunuzu düşünerek Skype girmeyi deneyebiliyorsunuz. Bu durum yaşandığı zaman da telefonunuzun Skype uygulamasını açmadığını doğal olarak düşünebiliyorsunuz. Eğer telefonunuz internete bağlıyken bu sorunu yine yaşıyorsanız bağlı olduğunuz modemi kapatıp yeniden açmayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde problemi çözebilirsiniz.
  • İkinci bir çözüm olarak telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem de sorununuzu çözmek için işe yarayan bir yoldur.

  • Üçüncü bir seçenek olarak “App Store” a giderek Skype uygulamasını güncelleyebilirsiniz. Bazen uygulamalar gelişen bir hata yüzünden çalışmama gibi problemler gösterebilir. Bu tarz durumlarda uygulamalara gelen yeni güncellemeler bu sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
  • Dördüncü bir seçenek olarak Skype de yaşadığınız sorunu düzeltmek için İOS’ u güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem yine sorun yaşadığınız Skype uygulamasında ki hatanın çözümüne sebep olabilir. Bu işlem için de telefonunuzun ayarlar menüsünü açarak genel kısmına geçip burada bulunan yazılım güncelleme seçeneğine basarak bu işleminizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.
  • Beşinci bir seçenek olarak telefonunuzdan Skype uygulamasını silip tekrardan bu uygulamayı yükleyebilirsiniz. Ancak bu işlem sonunda Skype bilgileriniz sorun yaşamanıza neden olan dosyalar ile beraber silinecektir. Uygulamayı silip yeniden yüklediğiniz takdir de kişisel ayarlarınızı yeniden girmeniz gerekecektir.