Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone’da VPN Kurulumu

Genellikle kalabalık ortamlarda Wi-Fi

Genellikle kalabalık ortamlarda Wi-Fi bağlantısını kullanıyorsanız cihazınıza VPN bağlantısı gerekli. VPN çevreden gelen birçok güvensizliğe karşı güvenlik katmanı oluşturur. Çoğu kişi VPN’lerin diz üstü bilgisayarlar için tasarlanmış olduğunu düşünebilir ancak durum öyle değil. iPhone’unuz L2TP PPTP ve ISec de dahil olmak üzere çoğu VPN teknolojisini yerel olarak destekliyor. Çoğu VPN direk olarak App Store’da yerini alır. App Store’da bulunması hızlı bir şekilde ayarlayabileceğiniz anlamını taşımaktadır. VPN’lerin cihazınızda nasıl çalıştığını daha da detaylı bir şekilde inceleyelim.

Ücretsiz Wi-Fi kafelerde avmlerde halka açık yerlerde sık olarak tercih edilmektedir. Birçok Wi-Fi ağı güvenli değildir. Ancak internet erişimi sağlamanız için ücretsiz Wi-Fi ihtiyacınız olabilir.
E-postanız ile giriş yaparsanız banka hesabınızı kontrol ederseniz veya kişisel veriler içeren herhangi bir şeye bakarsanız bilgisayar korsanı onu yakalayabilir bu yüzden bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor.

VPN bu yüzden çok önemlidir. VPN kullanarak cihazınızı güvene almış olursunuz. Bir VPN kullanmak için bir VPN sağlayıcısına ihtiyacınız vardır. Daha sonra uygulamalarını kullanabilir veya VPN’yi otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. VPN uygulamasını indirip daha sonra VPN ayarla seçeneği üzerinden VPN bağlantınızı kurabilirsiniz. VPN’ye bağlanmak için uygulama içindeki Açık veya Başlat simgesine dokunun. VPN bağlantısını kesmek için bir kez daha dokunun. VPN bağlantı işlemi bu kadar kısa ve basit bir işlemdir. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.