Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone’da WhatsApp’ta “Telefon Tarihiniz Yanlış” Nasıl Onarılır?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp gün geçtikçe kendini daha da geliştirmeye devam ediyor. Ancak iPhone cihazınıza WhatsApp üzerinden telefon tarihinin yanlış olduğunu bildiren bir mesaj bildirimi gelebilir. Eğer siz de böyle bir durum yaşıyorsanız ne yapmanız gerektiği konusunda bu yazımızda sizlere bilgi vereceğiz.

Bu tarz bir durumla karşılaşıyorsanız ilk olarak ayarlar alanına gidin. Daha sonra Genel > Tarih ve Saat adımlarını takip edin. Bu alan üzerinden saati doğru bir şekilde ayarlayın. Bu adımlar sayesinde sorunu çözmüş olursunuz. Ancak sorun devam ediyorsa uygulamaya güncelleme gelip gelmediğini kontrol edin. WhatsApp uygulamasını son sürümüne sahip değilseniz uygulama bir süre sonra bu tarz hatalar verebilir.

Bu işlemlere rağmen sorun devam ediyorsa WhatsApp uygulamasını yeniden yüklemeyi deneyin. iPhone cihazınızda WhatsApp uygulamasını silip tekrar yükledikten sonra bu sorunun çözümüne kavuşabilirsiniz. Eğer silip tekrar yükleme sırasında cihazınız WhatsApp uygulamasını yüklemiyorsa eski olduğundan dolayı bu sorun yaşanır. Eski sürüm cihazlarda WhatsApp uygulaması çalışmamaktadır. Bu yüzden bu hata karşınıza çıkabilir.

Şirket tarafından ortaya çıkan karara göre WhatsApp uygulaması iOS 9 veya sonraki sürümler için iPhone cihazlarda çalışacak. Sinir bozucu bir durum olarak görünse de maalesef şirket tarafından böyle bir karar alındı. Bu yazımızda sizlere iPhone cihazınızın WhatsApp uygulamasında yaşanan tarih sorunu konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.