Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPhone’daki Tüm İnternet Geçmişini Silme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bazen tarayıcı geçmişimizi silme

Bazen tarayıcı geçmişimizi silme ihtiyacı duyabilir. Tarayıcınızı nasıl sileceğiniz konusunda bir fikir sahibi değilseniz bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız. Bazen geçmişimizi kimsenin görmesini istemeyiz. Arkadaşımıza hediye almak isteriz ve o kişinin görmemesi için tarayıcı geçmişini silmek zorunda kalabiliriz. Herkes her tarayıcı genellikle bu işlemi uyguluyor.

iPhone cihazlar için tarayıcı geçmişini silmenin birkaç yolu bulunmaktadır. Gelin beraber tarayıcı geçmişinizi nasıl silebileceğinizi inceleyelim. İlk olarak Safariyi açın. Daha sonra yer işaretlerine basın. Yer işaretleri ekranın altında açık kitap simgesidir. Ekranın üst kısmında üç farklı simge yer almaktadır. Tarama geçmişinizi açmak için saate dokunun. Ekranın sağ alt kısmında temizle düğmesi yer alacaktır. Temizle düğmesine tıklayın. Geçmişinizi silmek istediğiniz zaman aralığını seçin. Son saat bugün dün tüm zamanlar şeklinde seçim karşınıza çıkacaktır. İstediğiniz zaman dilimini seçerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ayarlar üzerinden de internet geçmişini silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayarlar üzerinden Safari alanına geçiş yapıp daha sonra geçmişi ve web sitesi verilerini temizle alanına dokunan. Bu adımlar sayesinde tarayıcı geçmişini temizlemiş olursunuz.