Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone’unuzda Olması Gereken 8 Uygulama!

Gündelik yaşantımızın ayrılmaz bir

Gündelik yaşantımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonlarımızı fotoğraf çekmekten internette gezinmeye not almaktan kitap okumaya kadar oldukça geniş ölçekli işlevleri ile kullanıyoruz. Eğer iphone’nunuz varsa bunun için farklı uygulamam önerilerimiz var. İşte bu süreçte hayatınızı kolaylaştırabilecek bazı uygulamalar!

iPhone’unuzda Olması Gereken Uygulamalar

1- Evernote

Çoklu platform desteğinin en iyi uygulandığı not uygulaması olan Evernote en başarılı not uygulamalarından birisi. Android’de iOS’te Windows’ta ya da diğer cihazlarınızda da kullanabileceğiniz bu not uygulaması aklınızda kalanları telefonunuza dökebilmek için biçilmiş kaftan.

2- Storytell

Her yerde kitap okumak pek de kolay olmuyor. Eğer bunu akıllı telefonunuzdan yapmaya çalışıyorsanız küçük ekran işleri daha da zorlaştırıyor. İşte bu noktada sizlere storytell’i yüklemenizi öneriyoruz.

3- SongShift

iPhone’a yeni geçiş yaptıysanız ve Spotify’dan Apple Music’e geçmeyi düşünüyorsanız şarkılarınızı taşımak gözünüzü korkutabilir. Öte taraftan SongShift bu taşıma işlemini sizin yerinize tek tıkla mümkün hale getiriyor.

4- Feedly

Hem yerel hem de yabancı basını tek bir kaynaktan takip etmek için kullanabileceğiniz Feedly tamamen ücretsiz bir uygulama olarak öne çıkıyor. Bu uygulama ile ilgilendiğiniz mecraları listenize ekleyebilir ve son gelişmeleri tek bir sayfadan takip edebilirsiniz.

5- Documents

Eğer bir dosya yöneticisine ihtiyacınız varsa Documents tam da size göre. Üstelik uygulamanın içerisinde yer alan dahili internet tarayıcısı ile internette gördüğünüz videoları da indirmeniz mümkün hale geliyor.

6- Khan Academy

Evde geçirdiğiniz zamanı eğitim için kullanmak isterseniz Türkçe dil desteği sunan Khan Academy burada. Bu uygulamada sanat tarihinden matematiğe ekonomiden bilgisayar bilimlerine kadar geniş bir yelpazede pek çok dersi ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

7- Kolibu

Kargolarınızı tek tek takip etmek yerine yalnızca bir uygulama üzerinden görüntülemek ister misiniz? Kolibu ülkemizde faaliyet gösteren hemen her kargo şirketi ile uyum gösteren bir kargo takip servisi. Tek yapmanız gereken kargo takip numaranızı girmek ve onu kaydetmek.

8- Meditopia

Ara sıra dinlenmek iyidir. Bu noktada kendinize zaman ayırıp meditasyon yapmak isterseniz Meditopia yardımınıza koşabilir.