Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iQOO Z9 ve Z9 Turbo’nun Fotoğrafları Sızdırılarak İşlemci ve Pil Ayrıntıları Ortaya Çıkıyor!

iQOO Z9 ve Z9 Turbo’nun gerçek hayattaki fotoğrafları sızdırılarak işlemci ve pil ayrıntıları ortaya çıkıyor. gerçek fotoğrafları sızmış durumda.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
iQOO Z9 ve Z9

iQOO bu çarşamba yani 24 Nisan’da Çin’de Z9 serisini tanıtacak. Serinin iQOO Z9 Z9x ve Z9 Turbo modellerini içermesi bekleniyor. iQOO bir süredir telefonların özelliklerini ufak ufak açıklıyor. Şimdi ise Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da Z9 ve Z9 Turbo modellerinin gerçek fotoğrafları sızmış durumda.

Fotoğraflara göre hem Z9 hem Z9 Turbo benzer bir tasarıma sahip: Önde düz OLED ekran arkada çift kamera için kareye-yakın yuvarlak bir modül var. Z9x modelinin ise arka tasarımda kardeşlerinden ayrılması bekleniyor.

iQOO Z9 Turbo Siyah

Fotoğraflarda telefonların ayarlar sayfasından bazı özellikleri de belli oluyor. iQOO Z9’da Snapdragon 7 Gen 3 çipi var 12 GB RAM (ve buna sanal olarak ek 12 GB daha). Depolama ise 512 GB. Z9 Turbo’da ise Snapdragon 8s Gen 3 işlemci 16 GB RAM (+16 GB sanal) ve 512 GB depolama alanı mevcut. Hatta Z9 Turbo’da yoğun grafikli işler için özel bir grafik çipinin de olabileceği söyleniyor.

iQOO Z9 Beyaz

İki modelde de 6000mAh gibi dev bir batarya buluyor. Yazılım olarak Android 14 tabanlı OriginOS 4 geliyor. iQOO bugün ayrıca çıkarttığı resmi bir afişte üç telefonun da toz ve su geçirmezlik için IP64 derecesine sahip olacağını onayladı.