Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iQOO Z9x’in Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı! Satış Tarihi Belli Oldu

iQOO Z9x’in cihazın teknik özellikleri ortaya çıktı ve Hindistan’da satışa başlacak tarihi de belli oldu.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
iQOO Z9x'in cihazın teknik

iQOO, yeni cihaz Z9x ile 16 Mayıs’ta Hindistan’da satışa başlacak. Hem de Amazon’dan almakta mümkün olacak. Bu bekleyişe son vermeden tüm detaylara bir göz atalım:

iQOO Z9x, 6.72 inçlik dev ekranıyla oyun deneyiminizi zirveye taşıyacak. 120Hz yenileme hızı sayesinde akıcılığın tadını çıkarırken, 1000 nit parlaklık ise oyun dünyasının her detayını en canlı şekilde görmenizi sağlayacak.

Ekranın ortasında yer alan kamera yuvası ise oyun esnasında dikkat dağıtmayacak şekilde konumlandırılmış.

Bu cihazın gücü sadece ekranıyla bitmiyor tabii! iQOO Z9x, 7 kademeli adaptif yenileme hızıyla pil ömrünü de uzatıyor. 50MP ana kamerasıyla ise oyun içi anıları ölümsüzleştirmek bir keyfe dönüşecek.

iQOO Z9x Beyaz

iQOO Z9x, 6.000mAh’lık dev bataryasıyla sizi yolda bırakmayacak. Şirketin iddiasına göre 2 güne kadar kullanım sunan bu batarya, 44W FlashCharge hızlı şarj ile de kısa sürede enerji dolduracak. IP64 derecesi toza ve suya karşı dayanıklılık sağlarken, stereo hoparlörler ve 3.5mm jak ile oyunun sesini doyasıya hissedeceksiniz.

8GB RAM’i 8GB Extended RAM ile destekleyen cihaz, performans konusunda sınırları zorluyor. Android 14 işletim sistemi ve FuntouchOS 14 arayüzüyle gelen iQOO Z9x, iki adet Android sürüm yükseltmesi ve üç yıl boyunca güvenlik güncellemeleri alacak.