Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kablolu İnterneti Kablosuz Yapma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Birçok kablolu modemleri aşağıdaki

Birçok kablolu modemleri aşağıdaki yöntemlerle kablosuz wifi haline getirebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere kablolu interneti nasıl kablosuz internete çevirmenin nasıl yapıldığından bahsedeceğiz.

Wi-Fi router İle İnterneti Kablosuz Yapma
Hem kablolu interneti kablosuza çevirip hemde hızlı bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. TP-Link RE200 ve Zyxel WRE6505 V2 gibi en çok tercih edilen cihazlar sayesinde kablolu modemi değiştirmeden Wi-Fi özelliğine sahip olabilirsiniz.

Windows 10 İnternet Paylaşım Yöntemi
Windows 10 işletim sisteminde sağ altta bildirim merkezine gidin. Açılan pencerede Mobil Etkin Nokta sekmesine sağ tıklayın ve ayarlara gidin. Daha sonra düzenle seçeneğine gidin. Açılan ekranda ayarları tamamladıktan sonra kaydet’e basın. Sonra tekrar bildirim merkezine gidin ve Mobil Etkin Nokta simgesine tıklayın.

Windows 7 Ve Windows 8 İnternet Paylaşım Yöntemi
Bu işletim sistemine sahip olan kişiler için ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir Virtual Router yazılımıyla internet paylaşımı yapabilirsiniz. Ancak bunun için .NET Framework 3.5 versiyonunun yüklü olması lazım. Gerekli kurulumları yaptıktan sonra sizde internetinizi paylaşabilirsiniz.

Bilmeniz gerekiyor ki bazı masaüstü bilgisayarlarda Wi-Fi özelliği bulunmadığı için Wi-Fi kartı veya USB Wi-Fi adaptör satın almanız gerekir. Bu durumda TP-Link TL-WN722N Usb Wi-Fi modelini sizlere tavsiye ediyoruz.