Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lenovo Tab K11 Resmi Oldu İşte Cihazın Özellikleri

Lenovo Tab K11 Hindistan’da resmi oldu ve merak edilen cihazın özellikleri de belli oldu. Cihazın ram ve hafızası da ortaya çıktı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Lenovo Tab K11 Hindistan'da

Lenovo Tab K11, büyük bataryası ve en yeni işletim sistemiyle kullanıcıları şaşırtmaya hazır. Hadi bu tabletin özelliklerine birlikte bakalım!

Lenovo Tab K11, 90Hz yenileme hızına sahip 10.95 inçlik Full HD+ IPS LCD ekran ile geliyor. Gücünü MediaTek Helio G88 işlemciden alan tabletin 8GB’a kadar RAM ve 128GB’a kadar hafıza seçenekleri bulunuyor. Dileyen kullanıcılar microSD kart ile tabletin hafızasını arttırabilir. Lenovo Tab K11, kutudan çıktığı anda en yeni Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor.

Lenovo’nun Freestyle özelliği sayesinde tableti ikinci ekran veya yazı tableti olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca cihaz, tablet ile bilgisayar arasında kolayca dosya transferi imkanı sunuyor. 7040mAh gibi devasa bir bataryaya sahip olan Lenovo Tab K11, 15W hızlı şarj desteği sunan USB-C port ile geliyor.

Lenovo Tab K11 Tablet

Dörtlü Dolby Atmos destekli hoparlörlere sahip olan Lenovo Tab K11, hem ön yüzde hem de arka yüzde 8 megapiksel kameraya sahip. Lenovo Tab Pen Plus ile de uyumlu çalışan tabletin Wi-Fi only ve LTE olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor.

Fiyat konusuna gelecek olursak; 4GB RAM’li model 17.990 rupi (yaklaşık 22 dolar), 8GB RAM’li model ise 19.990 rupi (yaklaşık 24 dolar) fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Cihazı şirketin resmi internet sitesinden satın alabilirsiniz.