Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lenovo Yoga True Kablosuz Stereo Kulaklıklar Tanıtıldı! DPI Ayarına Sahip Cihazlar

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Lenovo CES 2024 etkinliğinde

Lenovo CES 2024 etkinliğinde sahneye çıkarak birçok yeni ürününü piyasaya sürdü ve şirket şimdi Lenovo Yoga True Wireless Stereo Kulaklıklar adı verilen yeni gerçek kablosuz kulaklıklarını tanıttı. Şimdi kulaklıkların tüm detaylarını inceleyelim:

Lenovo Yoga True Wireless Stereo Kulaklıklar Hakkında Her Şey En son Lenovo Yoga True Wireless Stereo Kulaklıklar birden fazla cihaz arasında kolayca geçiş yapabilme yeteneğine sahip. Cihaz ayrıca her kulaklıkta üç mikrofon içeren aktif gürültü engelleme özelliğini destekliyor ve cihaz ayrıca aramaları yönetmek ve genel kullanıcı etkileşimini artırmak için uygun bir yol sunan dokunmatik kontrollere sahip.

Lenovo Yoga True Kablosuz Stereo Siyah

Cihaz ayrıca IPX4 suya dayanıklılık derecesine ve hızlı şarj desteğine sahip. Cihazın fiyat etiketi 69.99 dolar ve bu yıl Haziran ayından itibaren mevcut olacak.

Ayrıca şirket etkinlik sırasında ergonomik mühendislik çoklu cihaz Bluetooth Swift eşleştirme ve programlanabilir düğmelere sahip yeni Lenovo Yoga Pro Mouse’u da tanıttı. Cihaz ayrıca 4000 dpi’ye kadar ulaşan üç aşamalı anında DPI ayarına sahip. Fiyat etiketi 39.99 dolar olan bu ürün Nisan ayından itibaren mevcut olacak.

Mobil13.com.tr Sayfanızı takip ediniz.