Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LG Gram Serisini Güçlü Pro Modelleri ve Dünyanın En Hafif 2’si 1 Arada Cihazıyla Yeniliyor

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
2024 yılı itibariyle LG

2024 yılı itibariyle LG Gram serisi LG Gram Pro ve LG Gram Pro 2’si 1 Arada gibi yeni modellerle genişliyor. LG Gram Pro serisi sınıfının en iyi LG Gram dizüstü bilgisayarıdır ve hibrit mimarili bir Intel Core Ultra işlemci NVMe PCIe 4.0 SSD ve NVIDIA GeForce RTX 3050 grafik kartı ile donatılmıştır.

Yeni LG Gram Pro dizüstü bilgisayarlar ayrıca Microsoft’un 2024 yılında Surface dizüstü bilgisayarlar için duyurduğu gibi ağ bağlantısı olmadan AI iş yüklerini idare edebilen Intel’in yapay zeka güçlendirmesi (AI Boost) ve nöral işlem birimi (NPU) içerir.

LG Gram Pro 2’si 1 Arada CES 2024 İnovasyon Ödülü kazandı ve yakın zamanda Guinness Dünya Rekorları’na en hafif 16 inçlik 2’si 1 Arada dizüstü bilgisayar olarak girdi. Bu çok yönlü dizüstü bilgisayar WQXGA+ çözünürlüğünde bir OLED ekranla donatılmış ve inanılmaz derecede ince ve ultra hafif bir tasarıma sahiptir taşınabilirliği kolaylaştırır ve üretkenlik ile eğlence için idealdir.

LG Gram Dizüstü Bilgisayar Görüntüsü

LG ayrıca 2024 için yeni LG Gram 17 16 15 ve 14 dizüstü bilgisayarlarını da tanıtıyor. LG Gram’lar ince ultra hafif tasarımları ve uzun süre dayanan pil ömürleri ile iş seyahatine çıkanlar ve yoğun tempoda çalışanlar için mükemmeldir. 2024 LG Gram modellerinin tümü Intel Core Ultra işlemciler NVMe PCIe 4.0 SSD’ler ve anti-parlama kaplamalı yüksek parlaklık IPS panellerle övünür.

Yeni Pro modelleri ve genişletilmiş ürün yelpazesi iyi dengelenmiş bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunmaya odaklanarak çeşitli ihtiyaçlar için seçenekler sunar.