Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LG V30 El Feneri Nasıl Kullanılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Günümüzde ki akıllı telefonlar

Günümüzde ki akıllı telefonlar artık neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı halletmek adına bire bir özelliklere sahiptir. Akıllı telefonlar sayesinde istediğiniz kişilerle rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz rahatlıkla film dizi izleyebilirsiniz rahatlıkla kitap okuyabilirsiniz ya da rahatlıkla karanlıkta kaldığınız zaman fenerini açıp kullanabilirsiniz. Evet artık günümüz teknolojisinde akıllı cihazlarla pek çok şey yapmak mümkün. Akıllı telefonlarda ki fener kullanımı da bunlara dahildir.

Son dönemlerin yine özellik bakımından üstün telefonlarından biri olan LG V30 cihazında da fener özelliği mevcuttur. Önce ki dönem akıllı telefonlarında fener uygulamasını kullanmak için cihazınıza ayrıca bir fener uygulaması indirmeniz gerekmekteydi. Ancak gelişen teknoloji sayesinde artık LG V30 cihazınız bulunan Torch adlı bir uygulama sayesinde farklı bir uygulama edinmeden el fenerini kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzda bulunan el feneri widget’a sahip olduğundan dolayı telefonunuzun ana ekranına el fenerini getirip buradan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Şimdi sizlere cihazınızda bulunan Toch uygulamasını nasıl kullanacağınız hakkında kısaca bilgi vereceğiz. İlk olarak işe telefonunuzu açmakla başlayın. Daha sonra Ana ekran ayarlarına girip buradan duvar kağıtlarına tıklayıp Widget’lar seçeneğini bulup buraya tıklayın. Widget listesine erişebildiğiniz zaman burada Touch uygulamasını bulmanız gerekmektedir. Bura da Touch’u bulduktan sonra üzerine basılı tutarak ana ekrana sürükleyip bir yere bırakmanız istediğiniz zaman el fenerini kullanmanızı sağlayacaktır. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.