Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mac’te Snapchat Nasıl Kullanılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat uygulaması kullanıcıların fotoğraf

Snapchat uygulaması kullanıcıların fotoğraf ve video çekebildikleri eğlenceli platformlardan bir tanesidir. Snapchat uygulaması Fotoğraf ve video çekmeye ek olarak çektiğiniz fotoğraf ve videoların üzerine yazı ve emoji ekleme gibi olanaklarda sağlamaktadır. Bu uygulama da attığınız video ve fotoğraflar belirli bir süre içinde yayınlayıp o süre geçtikten sonra otomatik olarak kaldırılmaktadır.

Snapchat uygulaması Android ve Apple olmak üzere pek çok cihazda kullanılabilir. Ancak günümüzde hala ne yazık ki Mac için resmi olan bir Snapchat yoktur. Snapchat yetkilileri bu uygulamayı sadece mobil cihazlar için kullanıma soktu. Mac’te Snapchat uygulamasını kullanmak istemenizin pek çok sebepleri olabilir. Belki telefonunuz uygulamayı kaldıramayıp cihazınızda donma sorunu yaratıyor olabilir. Ancak siz yine de bu uygulamayla arkadaşlarınızla bağlantı kurmak istiyor olabilirsiniz. Ya da daha basit bir örnek verecek olursak akıllı bir cihazınız olmayabilir. Bu yazımızda sizlere bu tarz durumlar için Mac’te Snapchat uygulamasını nasıl kullanacağınız dair ipuçları vereceğiz


Mac’e Snapchat uygulaması indirmek için BlueStack adı verilen bir Mac uygulaması sayesinde Dizüstü bilgisayarınızı Android cihaza rahatlıkla çevirebilirsiniz. Bu işlem sayesinde Android de mevcut olan uygulamaları artık Mac dizüstü bilgisayarınızda da kullanabileceksiniz. Şimdi bu uygulamayı nasıl indirebileceğinizi hakkında bilgi verelim sizlere. Öncelikle BlueStacks.com web adresine giderek Download BlueStacks’a tıklmanız gerekmektedir. Bu sayfaya girdikten sonra Dmg yükleyicisini indirilenler kısmında çalıştırın. Uygulamayı kurmak için karşınıza çıkan talimatları izleyin. Bu işlemlerden sonra Mac bilgisayarınızda Google hesabınıza giriş yapın. Bu işlemlerin ardından bilgisayarınız Snapchat indirmeye uygun bir hale gelmiştir.

Mac dizüstü bilgisayarımızı Snapchat indirmek için uygun bir yer haline getirdiğimize göre artık Snapchat’ı nasıl indireceğinizi anlatabiliriz. Bu uygulama için öncelikle Google Play Store uygulamasına girip arama çubuğuna Snapchat yazmalısınız. Karşınıza çıkan sonuç listesinden bu uygulamayı indirmenizle beraber işleminiz tamamlanmış olmaktadır. Artık rahatlıkla Mac’inizden Snapchate girebilirsiniz.