Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meizu 20 AI Telefonu Tanıtıldı! Yapay Zeka Destekli Cihazın Özellikleri ve Fiyatı

Yapay zeka ile desteklenen telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Meizu 20 AI telefonu tanıtıldı. İşte cihazın özellikler ve detayları.

Yapay zeka ile desteklenen

Yeni telefon cihazları tanıtılmaya devam ediyor. Uzak Doğuda çok sık takip edilen Meizu markası yapay zekayla üretilen cihazı kullanıcılarla buluşturuyor.

Resmi olarak duyurulan Meizu 20 AI, 6GB ve 8 GB RAM seçeneğiyle bulunuyor. Depolama açısından ise 128 GB tek şekilde satılıyor.

Unisoc T765 işlemcisi kullanılan cihazın 5000mAh batarya kapasitesi olduğu biliniyor. 6,5inç ekran boyutuyla satılan telefonun 90Hz ekran yenileme hızı yer alıyor.

Meizu 20 AI Özellikleri ve Detayları

Kamera bölümleri incelendiğinde ön kamerası 8MP çözünürlüğe sahip. Arka kısımda ise 50MP çözünürlük ile yer alıyor. Bu kamerada yapay zeka sensörü kullanılıyor.

Cihazın aynı zamanda mesajlara hızlı ve otomatik cevap bir yapay zeka algoritması bulunuyor. Akıcı bir iletişim kurmak adına etkili sonuçlara sahip oluyor.

En çok dikkat çeken özelliklerinden birisi ise şüpheli arama ve zararlı kişileri AI desteği ile fark ediyor. Böylece kullanıcının kimlik bilgilerini ve diğer özel verilerini korumayı sağlıyor.

Meizu 20 AI fiyatı ile de dikkat çekmeye devam ediyor. 190 $ ve 220 $ arasında iki farklı ücreti bulunuyor. RAM durumuna göre fiyatlar farklılaşıyor.

Kaynak: Haber Merkezi