Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merakla Beklenen Vivo X200 Özellikleri Sızdırıldı! Peki Lansmanı Ne Zaman?

Vivo X200 için çeşitli duyumlarla özellikleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Heyecanlandıran telefonun lansmanı ise merak konusu oluyor.

Vivo X200 için çeşitli

Teknoloji ve mobil dünyasında merakla beklenen Vivo X200 özellikleri hakkında detaylar geliyor. Telefona dair çeşitli özellikler ortaya çıktı.

Yer aldığı X serisinde sahip olduğu kamera özellikleri ile Premium bir kullanım sunacağa benziyor. Ekran boyutu 6.7 – 6.8 inç olması bekleniyor. Çözünürlük için ise 1.5 K oranları konuşuluyor.

Yonga seti olarak yeni üretilen Dimensity 9400 kullanılması bekleniyor. Üretim sürecinden ötürü Ekim ayında tanıtılması beklenen bir yonga seti olduğunu söylemek mümkün.

Kamera Özellikleriyle Dikkat Çekiyor!

Vivo X200 Telefon

Vivo X200 sadece işletim ve yonga setiyle değil, kamerasıyla da oldukça iddialı bir yerde bulunuyor. Üç ayrı 50 MP kamera çözünürlüğü ile periskop lens kullanılacağı iddialar arasında yer alıyor.

Uzak mesafe çekimlerini kolaylaştıracak olan bu lens sayesinde uzun süre boyunca kullanılabilir durumda olacak. Kullanım demişken 6000 mAh yüksek kapasiteli bir batarya ve parmak izi okuyucuları da telefonda bulunuyor.

Tanıtım Tarihi Belli Değil

Her ne kadar Vivo X200 merakla bekliyor olsa da X200 Pro lansman tarihi netleşmiş değil. Teknoloji severler tarafından merakla beklenen haber henüz gelmedi. Bu sene içerisinde lansman yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi