Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Messenger Görüntülü Arama Sorunu ve Çözümü 2020

Selamlar bugün sizlere Facebook

Selamlar bugün sizlere Facebook Messenger uygulamasında görüntülü arama sorunlarını ele alacağız ve bazı çözüm yollarından bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Bazı kullanıcılar bir çok sıklıkla yaşamış oldukları video aramalarında yaşanan nedenlerden dolayı hatalar oluşturabilirler. Daha önce entegreli bir şekilde çalışan sohbetler sonradan farklı uygulamalar olarak karşımıza çıktı.

Bunla beraber uygulamalarda çok fazla özellik gelmiş ve video sohbet etme özelliği kullanılmıştı. Genel anlamda eş dost anne baba ve akrabalarımızla görüntülü sohbet yapmaktayız. Durum böyle olunca görüntülü sohbet sorunları çok sık gelişmeye başladı. Bizlerde bazı sorunlar hakkında çözüm yollarını sizlere aktaracağız.

MESSENGER GÖRÜNTÜLÜ ARAMA YAPAMAMA SORUNU

Eğer sizlerde de bu sorun varsa bu sorunu çözmek için aşağıdaki çözüm yollarına başvurmanız gerekiyor. İlk olarak bir internete ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Telefon ve tablet kullandığımız ağ bağlantısını kontrol edin. İnternet bağlantınız yavaş ise zayıf sinyal varsa görüntülü arama sorunları karşınıza çıkabilir.

Cihazın mobil internet bağlantısını kontrol ettikten sonra varsa mobil internetiniz ile sorunu kontrol edin. Bağlantı sorunu Wifi ile mobil veride değişebilir.Bazı durumlarda ise sunucu sorunundan dolayı videolu aramalarda bağlantı sorunları yaşanabiliyor. Bu kısımda ise sizin elinizden bir şey gelmez. Sorun platformla alakalı olup sunucu lagının düzeltilmesi gerekmektedir.

Telefonunuzun tarih ve saat ayarını kontrol ettikten sonra ön bellek ve uygulama ön belleklerini temizleyin. Bunun için Ayarlar > Uygulama > Facebook Messenger > Uygulama önbelleğini temizle adımlarıyla temizliği yapın ve tekrar deneyin.

Not: Telefon yazılım güncelleme ve uygulama güncellemeyi mutlaka yapınız.