Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minecraft Earth’e Nasıl Üye Olunur?

https://mobil13.com.tr/author/hafize
Minecraft Earth‘e nasıl üye

Minecraft Earth‘e nasıl üye olunur ve erken bir AR macerasına nasıl katılırsınız

Minecraft kısa süre önce 10. yılını kutladı ve bunun bir parçası olarak dünyayı ele geçiren bloklu işçiliği oyunu için bir sonraki adımı açıkladı. Artırılmış gerçeklik büyüsü sayesinde … dünyayı daha fazla ele geçirecek. Minecraft Earth gerçek dünyayı bir sanal alana dönüştürmeyi amaçlayan AR oyununun adı ve bir sonraki AR çılgınlığı la Pokémon Go! İşte en kısa sürede aldığınızdan emin olmanın yolu.

On yıl boyunca Minecraft özellikle gençler arasında inanılmaz derecede popüler olmaya devam ediyor. Microsoft ABD’deki 9 ile 11 yaş arasındaki tüm çocukların yarısını düzenli olarak Minecraft oynadığını söylüyor. Bu yüzden Mojang ve Microsoft’un Minecraft evreni farklı malzemeleri araçları ve yaratıkları ile gerçek dünyaya entegre etmek için birlikte çalışması şaşırtıcı değil.

Minecraft Dünyası nasıl olacak?

Oyunun ilk uygulamalı oturumları oyunla ilgili bazı ilginç detayları ortaya çıkardı. Oyunun bir bölümü ödüller için etrafınızda dolaşmak kaynakları aramak ve toplamak için dolaşmaktır. Yeterince uzak çünkü herkesin kürek toplayıp gerçek hayatta kazmasına izin veremeyiz.

Ancak onları etkinleştirirseniz Minecraft ortamlarını gerçek dünya üzerinde 3B hologram olarak üst üste çıkaran ve akıllı telefon kameralarınızdan görebileceğiniz ‘maceraları’ keşfedebilirsiniz. Bir maceraya katıl ve tuzaklarla ve düşmanlarla uğraşmak zorunda kalacaksın aynı zamanda daha büyük ödüller kazanmalısın. Daha da eğlenceli: Birlikte zindanlara baskın yapmak için arkadaşlarınızla işbirliği yapabilirsiniz.

Minecraft Earth: Official Reveal Trailer

Tabii ki Minecraft Earth kendi sanal evinizi kalenizi heykelinizi Lego stilinizi inşa etmek için kullandığınız kaynakları koyduğunuz gerçek işçiliğe de sahip olacak. Ellerini daha nadir malzemelere sokmayı başarabilmiş olan oyuncular kayda değer palavar haklarını emretmezler.

Minecraft Earth için ön kayıt

Yaz aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ancak Minecraft Earth’ün resmi web sitesine zaten kaydolabilirsiniz ancak uyarıda bulunduğunuzda Android 7.0 Nougat veya daha yenisine sahip bir akıllı telefona ihtiyacınız var. Ayrıca Google Play ve Microsoft veya Xbox Live için kimlik bilgileri göndermeniz istenir.

Bir kez bittiğinde sadece başkalarından önce oynama şansınız olmaz aynı zamanda bedava bir cilt elde edersiniz.

Minecraft Dünya’yı dört gözle bekliyor musunuz? Yoksa sokaklarda oynayan oyuncuların düşüncesi Pokemon Go’dan gelen kötü kaza anılarını geri mi getiriyor ?