Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minecraft’ta Bir Kanal Nasıl Etkinleştirilir?

Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler oyun olan Minecraft’ta bir kanalı nasıl etkinleştireceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Minecraft birçok yeni teknik özellik ve yeni içerik aldı. Kanal özelliği de gelen yeni özellikler arasında yerini aldı. İsminden de anlayacağınız gibi güncelleme esas olarak su bazlı özelliklere ve bloklara odaklandı. Bu duruma mavi buz ve mercan güçlü kanal da dahil oldu.

Kanal özelliği etki alanı durumu oluşturan güzel bir blok özelliğidir. Aslında bu özelliği etkinleştirmek zor değil ancak etkinleştirmek için belirli bir süre vardır. Eğer sizde kanal özelliğini etkinleştirmek istiyorsanız anlatacağımız adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Kanallar oyuncular için durum etkisi sağlayan ve bir alan ürettikleri için fenerlere benzeyen bir blog türüdür.


İki blog arasında olan fark ise sağladıkları durum türüdür. Kanallar Kanal gücü durumunu veren addan gelmektedir. Kanallar oyuncuya su soluma yetenekleri dışında su altında madencilik hızınıda sunar. İlk olarak boru bloğunu etkinleştirmeniz gerekecek. Çünkü boru bloğuna sahip olduğunuzda biraz suya ihtiyacınız olacak. Halkaları yerleştirmek için 5x5x5’lik bir alana ihtiyacınız olacak. Yapıya eklediğiniz her yedi Prizmarin bloğu için kanalın etki alanını 16 blok artırabilirsiniz. Maksimum etki gücü için ise 96 blokta 46 blokta ulaşılır. Boru oluşumunu bu şekilde tamamladıktan sonra etrafındaki 8x8x8 blokta çetelere 4 hasar verir.

Denizin Kalbine ve Nautilus Kabuklarına ihtiyacınız olacak. Kalbin bulunması daha da zor olacaktır. Mermiler daha fazla zaman alabilir ve deniz kalpleri batık hazinelerinde bulacağınız haritalar gömülü hazinede olabilir.