Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minecraft’ta Kaşık Simgesi Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Minecraft denildiği zaman çoğu

Minecraft denildiği zaman çoğu kişi ne olduğunu hemen anlamamaktadır. Minecraft’ı kısaca anlatacak olursak yani en basit anlamı bloklar ile kendi dünyanızı kurduğunuz bir oyundur. Bu oyun ilk bakıldığı zaman çok zor görünse de çok basit olan grafiklerden meydana geliyor. Bu oyun içerisinde çok fazla sayıda simge bulunduran bir oyundur. Bu oyunu rahat oynamanız açısından simgelerin ne anlama geldiğini bilmeniz gerekmektedir. Ancak tüm oyun simgele üzerine kurulu olduğundan ezberleyemeyeceğiniz ve ne anlama geldiğini bilmeyeceğiniz çok fazla simge olacaktır.

Son zamanlarda oyunu oynayan oyuncaların çoğu Minecraft kaşık simgesiyle sık sık karşılaşmaya başladı. Ne anlama geldiğini bilmedikleri için ise oyunda bir kafa karışıklığına sebep olmaya başladı bu sembol. Bu yüzden de bugün sizlere Minecrafta bulunan kaşık simgesinin ne anlama geldiğini açıklayacağız.

Minecraft oyununda kaşık simgesi görmeniz demek Madencilik Yorgunluğu efektine sahip oldunuz demektir. Madencilik Yoğunluğu efekti oyunda blok kırma işlemini yavaşlatan bir etkidir. Daha açık bir şekilde bu duruma yavaş çekimde blokları kırmış gibi görüneceksiniz diyebiliriz. Bu efekt oyunda hareket hızınızı ve yeteneklerinizi yavaşlatmaz ancak saldırı hızını yavaşlatır. Bu yüzden de kaşık simgesinin altına geldiğiniz zaman oyunu çok dikkatli bir şekilde oyunu oynamanız sizlere tavsiye ederiz. Siz Minecraft kaşık simgesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.