Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mobil telefonda gizli sekme açma

Mobil telefonda gizli sekme

Mobil telefonda gizli sekme açma nasıl yapılır? Bugün sizlere mobil telefonlarda gizli sekme açarak gizli işlerinizi nasıl yapabileceğinizi açıklayacağım. Sizlerden çok fazla gelen gizli sekme sorularına artık yazı yazmaya başladık. İşte detaylar…

Gizli sekme nedir?

Gizli sekme aslında tarayıcıların neredeyse artık hepsinde yer alan kayıt tutmadığı iddia edilen bir özelliktir. Kısacası Google‘a girdiniz diyelim bir tarayıcıdan. Daha sonra ismail yazdınız ve kapattınız. 2 gün sonra tekrar google’a girip i ye bastığınız an geçmiş görünür ve ismail hemen karşınıza çıkar.

Ancak siz bu durumu istemiyor ve aramalarınızın gezindiğiniz sitelerin gizli kalmasını istiyorsanız bu gibi işlemleri gizli sekme kayıt tutmadan gerçekleştiriyor.

Mobil gizli sekme nasıl açılır?

Bugün sizlere mobilde gizli sekme açmak için Google Chrome ve safari üzerinden örnek vereceğiz. Birisi iPhone birisi ise Android kullanıcıları için.

Android gizli sekme açma işlemi

Android kullanıcıları gizli sekme açmak için Google Chrome tarayıcısı açsın. Daha sonra ise sağ üst kısımdaki üç noktaya dokunun. Açılan pencerede gizli sekmeye dokunun ve artık gizli sekme penceresi açılacaktır. Rahatça arama yapabilirsiniz.

iPhone gizli sekme açma işlemi

iPhone kullanıcıları Safari‘yi açsınlar. Daha sonra sağ alt kısımdan boş sayfa işaretine basın ve bastığınız an sayfa içeri girecek sol alt kısımda özel yazacaktır. Özele dokunun. Artık gizli sekmedesiniz.