Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Monster Pusat Ghost Pro Mouse’u Tanıttı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Oyunculara özel geliştirilen mouse, Monster Notebook tarafından Pusat Ghost Pro ismiyle tanıtıldı. İşte cihaza dair özellikler ve detaylar…

Oyunculara özel geliştirilen mouse,

Monster Notebook gamer için sunduğu cihazlarına Pusat Ghost Pro isimli yeni bir mouse ekleyerek genişletiyor. Oyuncular için oluşturulan bu mouse farklı özellikleriyle öne çıkıyor.

Diğer ürünlerinde olduğu gibi sade tasarımıyla dikkat çeken Pusat Ghost Pro üzerinde Monster canavarını anımsatan ‘gözüyle’ bulunuyor.

Sadece 54 gram ağırlığı olduğu söylenen cihazın uzun saatli oyun oynayanlara konfor sağlaması bekleniyor. Hızlı ve hassas hareketleri algılayan yapısı da oldukça dikkat çekiyor.

Pixart PAW 3395 sensörü kullanılan cihazın 26.000 DPI değeri yer alıyor. 50G hızlanma değerine ek olarak 650 IPS tarama hızı da bulunuyor. Yüksek hassasiyet gerektiren oyunlarda rahatlık sunması bekleniyor.

80 saate kadar kullanım imkânı yer alan cihazın kablosuz olması da kontrol kısıtlamasını ortadan kaldırıyor. Siyah ve beyaz renkleriyle satışa sunulan Pusat Ghost Pro, 2,499 TL satış fiyatına sahiptir.

Kaynak: Haber Merkezi