Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moto Buds & Buds Plus Resmi Oldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Moto Buds & Buds Plus Hindistan’da resmi oldu ve cihazın özellikleri de fiyatı da tam olarak belli oldu.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Moto Buds & Buds

Uzun zamandır beklenen kablosuz kulaklıklar Moto Buds ve Moto Buds Plus nihayet teknoloji pazarında satışa sunuldu! Uygun fiyatları ve etkileyici özellikleriyle dikkat çeken bu kulaklıklar ses tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor. Hadi gelin her iki kulaklığın özelliklerine birlikte bakalım:

Net ve Etkileyici Ses

Her iki model de 124mm’lik dinamik sürücülerle net ve güçlü ses kalitesi sunuyor. Gürültü önleme özelliği olmayan Moto Buds 3999 rupi (yaklaşık 48 dolar) gibi uygun bir fiyat etiketine sahipken aktif gürültü önleme özelliğine sahip Moto Buds Plus ise 7999 rupi (yaklaşık 96 dolar) fiyatla raflarda yerini alıyor.

Moto Buds Kulaklık Siyah

Farkındalık ve Uzun Kullanım Süresi

Gürültü önleme dışında neredeyse tüm özellikleri aynı olan bu kablosuz kulaklıklar hızlı şarj imkanı sunan bataryalarıyla tek şarjla 9 saate kadar kesintisiz müzik keyfi vadediyor.

Moto Buds Plus modelinde yer alan Dolby panoramik ses efektleri ise özellikle Motorola telefonlarda kullanıldığında etkileyici bir ses deneyimi sunuyor.

Moto Buds Plus ortamınıza göre gürültü önleme seviyesini ayarlayan aktif adaptif moda ve ihtiyaç duyduğunuzda çevre seslerini duyabilmenizi sağlayan şeffaflık moduna da sahip. Şarj kutusu ile birlikte ise toplam 38 saate kadar kullanım süresi sunuyor.