Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moto Edge 50 Fusion Resmi Olarak Çıkıyor!

Moto Edge 50 Fusion resmi olarak çıkıyor ve iki farklı işlemci seçeneğine sahip olması. Snapdragon 6 Gen 1 ile çalışan versiyonu satılacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Moto Edge 50 Fusion

Moto’nun en son telefonu Moto Edge 50 Fusion nihayet piyasada! Bu modelin en ilginç özelliği iki farklı işlemci seçeneğine sahip olması. Avrupa Orta Doğu ve Afrika’da Snapdragon 7s Gen 2 işlemcili versiyonunu bulabiliyorken Latin Amerika’da Snapdragon 6 Gen 1 ile çalışan versiyonu satılacak.

İşte Özellikleri

Hangi işlemciyle gelirse gelsin Moto Edge 50 Fusion 67 inçlik P-OLED ekrana sahip. Bu ekranın yenileme hızı Avrupa versiyonunda 144Hz Latin Amerika versiyonunda ise 120Hz. Yine de 12GB RAM ve 512GB depolama seçenekleriyle müthiş bir performans vaat ediyor. 5.000 mAh’lik bataryası 68W hızlı şarjı destekliyor.

Moto Edge 50 Fusion Ekran

Kutudan Android 14 işletim sistemi yapay zekâ destekli duvar kağıtları ve Smart Connect özellikleriyle çıkıyor. Kamera tarafında da iddialı: 32MP ön kamera OIS destekli 50MP arka kamera ve ultrawide/makro moduna sahip 13MP sensör barındırıyor.

Ayrıca Pantone onaylı renkleriyle hem ekranı hem de kamerası çok doğru renkler sunuyor. Üstelik IP68 sertifikalı gövdesiyle suya ve toza karşı da dayanıklı.

Fiyatlandırma

Moto Edge 50 Fusion’ın Avrupa fiyatı 349 Euro. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu özellikler sizi cezbetti mi?