Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moto X50 Ultra Lansman Tarihi Onaylandı!

Moto X50 Ultra resmi lansman tarihi onaylandı ve TENAA’da listelenen cihazın özellikleri de tam olarak belli oldu.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Moto X50 Ultra resmi

Motorola cephesinden müjde! Uzun zamandır merakla beklenen amiral gemisi Moto X50 Ultra, nihayet resmi çıkış tarihine kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde Çin telekomünikasyon ekipmanı onay platformu TENAA’da listelenen cihazın özellikleri heyecan yaratmıştı. Şimdi ise Motorola, resmiyet kazandırma tarihi ile karşımızda duruyor. Hadi detaylara birlikte bakalım!

Moto X50 Ultra, 16 Mayıs’ta Çin pazarında görücüye çıkacak. TENAA listelerine göre cihaz, kavisli ekranlı bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Ekranın ortasında yer alan bir kamera deliği ise günümüzün trendlerini takip ettiğini gösteriyor.

Moto X50 Ultra Kapak

Kamera konusunda iddialı olan cihaz, üç arka kameraya sahip. Bunlar; 50MP sensör (ana kamera), 50MP sensör ve 64MP telefoto lens.

Ekran boyutu 6.67 inç OLED panel ve 1220 x 2712 piksel çözünürlük sunan Moto X50 Ultra, gücünü en yeni işlemcilerden biri olan Snapdragon 8s Gen 3’ten alıyor.

Bellek seçenekleri ise 8GB, 12GB, 16GB ve inanılmaz bir değer olan 18GB!

Depolama seçeneklerinde de kullanıcıları şımartan Motorola, 128GB, 256GB, 512GB ve 1TB gibi geniş seçenekler sunuyor.

4365mAh batarya ile uzun kullanım ömrü vadeden cihazın, yapay zeka destekli birçok özelliğe sahip olacağı da Motorola tarafından resmi olarak doğrulandı.