Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motorola Edge 50 Ultra Pil Kamera ve Yonga Seti Kalitesi Sızdırıldı!

Motorola Edge 50 Ultra Pil, kamera ve yonga seti kalitesi sızdırıldı. Elimeze ulaşılan son bilgilere göre üstün bir özelliklere sahip olacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Motorola Edge 50 Ultra

Motorola’nın yakında tanıtacağı Edge 50 Ultra heyecan yaratıyor! Sızan bilgilere göre orta segmentte üstün özellikler sunacak bu telefonun öne çıkanları şöyle:

Çığır Açan Yonga Seti: Edge 50 Ultra ilk kez Qualcomm’un yeni Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacak gibi görünüyor. Geekbench testlerinde fark yaratan bu çip süper hızlı performans vaat ediyor.

Muhteşem Ekran: 1440p çözünürlük OLED teknolojisi ve 144 Hz yenileme hızına sahip kavisli bir ekranla Edge 50 Ultra özellikle oyunlarda akıcı bir görsel deneyim sunacağa da benziyor.

Motorola Edge 50 Ultra Telefon

Güçlü Kamera Dizilimi: 50 MP ana lense sahip üçlü arka kamera sistemi büyük sensörleri ve muhtemel periskop özellikli zoom kamerasıyla fotoğraf tutkunlarını cezbedecek. Selfie kamerası ise ekran üstündeki yuvarlak bir alana yerleştirilmiş olması.

Hızlı Şarj Uzun Batarya Ömrü: 4500 mAh bataryasının hem 125W kablolu hem de 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyeceği söyleniyor. Yani dakikalar içinde şarj olup uzun süreli kullanım imkanı!

Motorola henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak sızıntılar Edge 50 Ultra’nın orta segmentte yeni bir standart belirleyeceğini tam gösteriyor. 16 Nisan’daki lansmanı sabırsızlıkla bekliyoruz!