Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mozilla Firefox Mobil Tarayıcı Teması Nasıl Değiştirilir?

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
İnternette yoğun biçimde zaman

İnternette yoğun biçimde zaman geçirince ister istemez hız ve kolaylık konusunda tutucuyuz. Halihazırda uzun saatler geçirmemize rağmen teknolojinin karşı konulamaz gelişimi sonrası kullanıcılar artık donmalar yavaşlamalar görmek istemiyor. Dolayısı ile kendilerine sorun çıkartacak ürünleri kenara koyup rağbet gören popüler olanlara yöneliyor. Diğer firmalar da elbette rekabette başarı elde edebilmek adına geliştirdikleri şeyleri tahkim etmek durumundalar. Nihayetinde rekabetin üst seviyelere çekilmesi en çok bizlerin yararına. Böylece birçok alternatife sahip olup tekele maruz kalmıyoruz. Arzuladığımız özelliklerin donatıldığı gelişmiş teknolojiden faydalanılmış ürünlere kavuşabiliyoruz. İnternette gezinti yapmamızı sağlayan ağ ile bağlantı kurduğumuz tarayıcılarda da bahsettiğimiz her şey geçerli. Zira başat sayılabilecek tarayıcı markalarının ardından gelen ve kullanıcılara daha iyi olduklarını ispat etmeye çalışanlar da var. Bunu sağlamalarının yolu da en çok sevilen detayları eklemek olurken var olanları da geliştirmek değiştirmek ve dönüştürmek. Mozilla Firefox tüm coğrafyalar genelinde sevilerek tercih edilenler arasına girerken şimdilik zirvededir diyemeyiz. Chrome öncesine nazaran kitle kaybı yaşarken tekrardan atağa geçmeye başlıyor. Örneğin bilgisayarlara yoğun biçimde yüklendiğinden web tarayıcısına özel çalışmalar yapılmıştı. Zamanla mobil cihazların sayısı artınca mobil tarayıcı versiyonunu da çıkarmıştı. Lakin bazılarımız kullanım aşamasında daha fazla destek bekliyor. Bunlardan birisi de Mozilla Firefox’un mobil tarayıcı teması hakkında. Tema değiştirecekler devamlı nasıl değiştirilir sorularını yöneltiyor.

Akıllı telefon kullanıcılarının ürün alternatifleri geniş olduğundan ilgilendikleri aradıkları alana göre spesifik taleplerine göre dahi hareket edebiliyor. Chrome Yandex Opera Firefox ve benzeri çokça isim sayabiliyoruz. Yazımızın konusu olan Mozilla Firefox da en az diğerleri kadar kaliteli hizmet sunabiliyor. İşlevselliği arttırabilmek için güncellemeler ve eklemeler sürekli gerçekleştiriliyor. Ancak arayüzdeki keyfi değişikliklere kolay kolay izin verilmiyordu. Yöneticiler kullanıcılardan gelen talepleri de dikkate alarak son zamanlarda görsel tasarıma yoğunlaştı diyebiliriz. Bu sayede belki de daha önce kullanmayanlarımız da Firefox’u indirebiliyor. Özellikle mobil tarayıcı tema üzerinde çalıştıkları bilgisi geliyordu. Bir süredir kullanıma sunulan değiştirme imkanı sayesinde artık telefonumuzdan istediğimiz şekle sokabiliyoruz. Peki tam olarak Mozilla Firefox’ta telefon üzerinden mobil tarayıcı tema nasıl değiştiriliyor? Cevabını hemen aşağıdan bulabilirsiniz.

Telefondan Mozilla Firefox Mobil Tarayıcı Tema Değişimi

Sunulan temalar arasından değiştirme işlemini yapabilmek için öncelikle uygulamayı çalıştırın. Sağ taraftaki bölümde yer alan üç noktaya birkaç kez dokunun. Gelen seçeneklerden Eklentiler’i seçin ve aradından Tüm Firefox Eklentiler Göz At ifadesine basın.

mozilla-firefox-mobil-tarayici-tema-degistirme

Karşınıza yeni bir ekran gelecektır. Sayfanın üstünden Temalar’ı seçin. Şimdi de farklı kategorilere ayrılarak yerleştirilmiş temaları göreceksiniz. Kapsamlı ve detaylı listeye ulaşmak için Tüm Kategorileri Araştır deyin. Kategorilerden birisini ve devamında da istediğiniz temayı belirleyin. Tema Yükle dediğinizde de işlem tamamlanmış Mozilla Firefox’taki mobil tarayıcı temanız değişmiş olacaktır.

mobil-tarayici-temasini-degistirme