Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MSI’dan 16 GB DDR6X Bellekli RTX 4070 Ti SUPER Shadow 3X Ekran Kartı Piyasada!

MSI’dan yeni hamle 16 GB DDR6X bellekli RTX 4070 Ti SUPER Shadow 3X ekran kartı piyasada olacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
MSI'dan yeni hamle 16

MSI, yeni Shadow serisinin ilk ürünü olan RTX 4070 Ti SUPER Shadow 3X ekran kartının lansmanıyla bir kez daha ortalığı karıştırmak için geri döndü. Bu kart, en yeni NVIDIA Ada Lovelace mimarisine ve etkileyici özelliklere sahip olup yüksek performanslı oyun deneyimi vaat ediyor.

GPU’nun üç DisplayPort 1.4a bağlantı noktası ve bir HDMI 2.1a arabirimi var

Shadow serisi, koyu kahverengi renk düzeniyle mevcut Ventus serisinden ayrılıyor ve daha ince bir estetik arayanlar için zarif ve şık bir görünüm sunuyor.

Teknik özellikler Ventus serisiyle benzerlik gösterse de Shadow serisi, bilgisayarlarında benzersiz bir görsel tasarıma öncelik verenlere hitap edebilir.

Ciddi bir güce sahip olan RTX 4070 Ti SUPER Shadow 3X, 8448 CUDA çekirdeği, 16 GB GDDR6X bellek ve 2640 MHz boost clock’a sahiptir. Bu da en zorlu oyunlarda bile akıcı performans sağlıyor.

Bağlantı seçenekleri arasında çoklu monitör kurulumları ve yüksek çözünürlüklü ekranlar için esneklik sağlayan üç adet DisplayPort 1.4a ve bir adet HDMI 2.1a arayüzü bulunmaktadır.

MSI RTX 4070 Ti SUPER Shadow 3X Ekran Kartı

Shadow ve Ventus serileri arasındaki belirli özellikler ve potansiyel farklılıklara ilişkin bilgiler sınırlıdır. Resmi MSI web sitesi şu anda her iki seri için de aynı ürün tanımını kullanıyor.

Bununla birlikte, RTX 4070 Ti SUPER Shadow 3X’in piyasaya sürülmesi, MSI’ın farklı kullanıcı tercihlerine hitap etmek için grafik kartı serisini genişletebileceğini gösteriyor.