Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix Hesabımı Başka Biri Mi Kullanıyor?

Amazon Disney Apple NBC

Amazon Disney Apple NBC Youtube ve diğerlerinden artan rekabete rağmen Netflix çoğu izleyici için tercih edilen varsayılan yayın hizmeti olmaya devam ediyor. İçeriğinin zengin olması tüm kullanıcıları cezbediyor. Netlifx akşamları Netflix günleri yapan kullanıcılar bile mevcut. Ancak bazen Netflix hesabınızı bir başkası da kullanıyor olabilir. Peki bunu nasıl anlarız?

Daha önce hiç görmediğiniz şovlar için ‘İzlemeye devam edin ...’ mesajını görüyorsanız veya ‘Başka akış yok‘ mesajını görüyorsanız bir sorun olabilir. Yani hesabınız başkasının elinde olabilir. Bunu kontrol etmek için;
Oturum açmış cihazlarınızı ve izleme geçmişinizi kontrol edin. Başka birinin Netflix hesabınızı izinsiz kullandığını belirledikten sonra onu başlatmak ve hesabınızı güvence altına almak için gerekli adımları atmanız önemlidir.

Bunun bir çözümü ise parolayı değiştirmektir.
-Netflix’i açın.
-Hesabınıza gidin.
-Üyelik ve Faturalama’ya gidin.
-Parolayı Değiştir’i seçin.
-Ve yeni parolanızı kaydedin.

Tüm izlediğiniz dizileri ve filmleri sık sık kontrol etmek işinize yarayacaktır. Bu sayede Netflix hesabınızın bir başkasında olup olmadığını çok rahat anlayabilirsiniz. Soru ve düşünceleriniz için yorumlara yazıp bizimle iletişime geçebilirsiniz.