Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’de Otomatik Oynatmayı Kapatma İşlemi!

Son dönemlerin en popüler

Son dönemlerin en popüler film sitelerinden biri olan Netflix de dizi veya filmlerin otomatik oynatma seçeneğini kapatmanız oldukça basit bir işlemdir. Bu seçeneği kapatmak istediğiniz zaman bilgisayarınızdan Netflix sayfasına girin. Bu işlemi yaptıktan sonra kullanıcı profilinin olduğu sayfa da ‘profilleri yönet’ seçeneğine tıklayınız. Otomatik oynatmayı kapatmak istediğiniz kullanıcıyı buradan seçiniz. Bu işlemin ardından ‘otomatik oynatma oynatma kontrelleri’ sayfasını göreceksiniz. Bu sayfa da yapabileceğiniz iki işlem vardır.

İlk olarak göreceğiniz seçenekte ‘ dizi izlerken sonra ki bölüme otomatik olarak geç‘ yazısı vardır. Bu seçeneğe onay verdiğiniz zaman izlediğiniz dizinin bölüm bittikten hemen sonra otomatik olarak diğer bölüme geçmeyi onaylamış oluyorsunuz. İkinci olarak ise ‘dizi izlerken sonraki bölüme otomatik olarak geç’ seçeneğine tekrardan tıklayarak seçiminizi kapatmış oluyorsunuz. Bu işlem sonunda da izlediğiniz dizinin bölüm sonunda uygulama otomatik olarak diğer bölüme geçmemiş oluyor. Yani artık bu işlemden sonra Netflix sizi diğer bir bölüme otomatik olarak aktarmıyor.


Otomatik oynatma kontrolleri başlığının altında bulanan ikinci seçenek ise dizi veya film aramalarınızda ki otomatik oynatma ile alakalı bir seçenektir. Yani kısacası bu seçenekle beraber Netflix size daha önceden izlediğiniz film ve dizilerin konularına göre yeni izleyebileceğiniz içerikler sunmaktadır. Bu yazımızda sizlere Netflix Otomatik oynatma işlemini nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz