Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nintendo Switch 2’nin Beklenen Çıkış Tarihi: 2025 Mart

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Oyun dünyası uzun süredir

Oyun dünyası uzun süredir Nintendo Switch 2’nin çıkışını merakla bekliyor. Nintendo son yıllarda yeni bir konsol piyasaya sürmemiş olsa da Switch 2 üzerinde çalıştığı biliniyor.

Daha önce 2024’te çıkması öngörülen konsolun yeni iddialara göre 2025 yılının Mart ayında tanıtılması ve sonrasında satışa sunulması bekleniyor.

Nintendo Switch 2’nin Beklenen Özellikleri:

Ekran: 8 inç boyutunda OLED ekran yerine LCD ekranla gelmesi bekleniyor. Bu bazı kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratabilirken taşınabilirliğe odaklanan bir cihaz için yeterli bir performans sunacağı öngörülüyor.

Performans: PlayStation 4 ve Xbox One seviyesinde bir performans sunması bekleniyor. Taşınabilir bir cihaz için oldukça yeterli bir seviye olarak görülüyor. Ayrıca Nvidia’nın DLSS teknolojisi desteği sayesinde yüksek kaliteli grafiklere sahip oyunların uzun süre boyunca oynanacağı öngörülüyor.

Tasarım: Mevcut Nintendo Switch modeline benzer bir form faktörüne sahip olması bekleniyor. Türkiye pazarında da satışa sunulacak.

Nintendo Switch 2 Konsol Cihazı

Nintendo Switch 2’nin geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesi oyun severler için büyük bir heyecan kaynağı. Konsolun sunacağı yenilikler ve performans Nintendo’nun oyun dünyasındaki yerini daha da sağlamlaştıracağa benziyor.

Nintendo Switch 2 Konsol

Ancak resmi bir duyuru yapılmadan önce bu bilgilerin spekülasyon olarak değerlendirilmesi önemli. Nintendo Switch 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte oyun severlerin yeni nesil oyun deneyimlerine kavuşması bekleniyor.

Aşağıdaki Nintendo Switch 2’nin videosunu keşfedin:

Peki yeni çıkacak olan Nintendo Switch 2 hakkında siz neler düşünüyorsunuz?