Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nothing CMF Phone 1 Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı: Bu Fiyat Sizi Şaşırtacak!

Android telefonlarıyla dikkat çeken Nothing CMF Phone 1 adında yeni cihazını tanıttı. Bu cihaz diğer modellerine göre daha uygun fiyatlı.

Android telefonlarıyla dikkat çeken

Nothing, Android piyasasına hakim olmak için Nothing CMF Phone 1 adında yeni bir model oluşturdu. Pazardaki kazancını ve payını arttırmak isteyen marka yeni modellere de çalışmaya devam ediyor.

Henüz marka tarafından resmi bir duyuru ve açıklama gelmese de CMF Phone 1 modeline dair özellikle sızdırılmaya başladı. İşte, telefona dair bilgiler ve fiyat beklentisi…

Nothing CMF Phone 1 Teknik Özellikleri

Telefonda işlemci olarak daha önce Phone 1’de tercih edilen Dimensity 7300 kullanılacak. Performans açısından bu durumun olumsuz etki yaratabileceği konuşuluyor. İşlemci tekli çekirdek için 1043 çoklu da ise 2944 puan almış.

Giderek yaygınlaşan geri dönüştürülmüş ürün furyasına telefonlarda dahil oluyor. Telefonun arka kapağı geri dönüştürülmüş plastiklerden üretilmiş.

Sızıntılara göre telefonun 6,67 inç boyutunda ekranı ve bu ekranın 120Hz yenileme hızıyla OLED ekran olması bekleniyor. 50MP ana kamerasının yanı sıra 16MP selfie yani ön kamerası yine sızdırılanlar arasında.

Telefonun 8GB LPDDR4X RAM ve 256GB’a kadar hafıza sunması beklenmektedir. Temmuzda satışa çıkması muhtemel gözüyle bakılan cihaz, 250 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Kaynak: Haber Merkezi